Đani
Foto: Stock/E - Stock

 Nedavno, ponovo je bio odbijen, saznanjima Kurira, a čitav projekat Đanija je koštao čak 250.000 evra. Ona mu, kao i njegovoj porodici, služi kao vikendica tokom letnjih dana. Ima kraj nje bazen, košarkaški teren... Međutim, ukoliko ubrzo ne dođe do dozvole, mogućnost je velika da će mu čitav projekat, navodno, „pasti u vodu".

Ekipa „Paparaco lova" snimila je vilu pevača iz svakog ugla, te tako predočila javnosti kakav je luksuz u stvari u pitanju.

- Đani je baš u velikom problemu, jer nikako ne može da pribavi građevinsku dozvolu za kuću na Savi... Situacija uopšte nije naivna, jer ukoliko u što skorijem roku ne dobije dozvolu za uknjiženje, ovom objektu u njihovom vlasništvu preti rušenje - tvrdi izvor za gore pomenute medije, pa dodaje:

- Dosad je odbijen više puta, a poslednji put se to desilo prošle nedelje. To znači da će izgubiti sav novac koji je u nju uložio, a to je oko 250.000 evra.

NE LIČI NA SEBE Nakon što je suprug prevario sa najboljom drugaricom, Aleksandra je promenila lični opis, A SADA JE UHVAĆENA U GRADU SA NJIMA (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dejan

19.01.2023 11:52

Pitam se zašto bi samo njegovu rušili ako ih je pored njegove u nizu još nekoliko sličnih? Zašto je samo njegova sporna?