OPREMA STAN NA KOMPENZACIJU Jovana Jeremić  ostala bez novca nakon kupovine nekretnine: OTKRIVAMO SVE DETALJE
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/printscreen

Voditeljka i novinarka Jovana Jeremić zauzeta je i zaposlena na svim frontovima. Pored jutarnjeg programa koji uređuje i vodi vikendom, ona se bacila i na sređivanje svog novog životnog prostora u starom delu Beograda, gde će živeti sa svojom ćerkom Leom.

Jovana je nedavno, u srcu glavnog grada Srbije, na Dorćolu, kupila stan od 54 kvadratna metra, za koji je, kako su pisali mediji, iskeširala čak 200.000 evra. Izvor blizak kontroverznoj voditeljki otkriva za Alo! da se ona sa naslednicom još nije uselila u ovo gnezdo jer želi da stan od poda do plafona renovira i prilagodi svojim estetskim merilima, ali da za to trenutno nema novca, pa je stala sa preseljenjem.

Foto: Printscreen

 

- Jovanin stan nalazi se u staroj zgradi i ona je bila oduševljena što je građevina još iz vremena Josipa Broza Tita. Stan je kupila od jedne eminentne hemičarke, a u zgradi su pored nje živeli i mnogi značajni ljudi 20. veka - počinje izvor i dodaje:

- Sa useljenjem je stala jer trenutno nema novca da stan renovira po svojim potrebama i željama, pa je došla na ideju da sve to uradi na kompenzaciju.

Izvor objašnjava plan Jeremićeve i kaže da joj za sada ne ide loše u pronalaženju firmi koje bi joj dale potreban materijal za renoviranje kao i nameštaj po meri koji joj je preko potreban.

- Jovana je smislila da od proizvođača i izvođača radova, kao i od firmi koje uvoze ili proizvode nameštaj dobije ono što joj je potrebno, a da ih zauzvrat reklamira na svom Instagram profilu gde je prati 190.000 ljudi. U nedostatku novca Jovana želi da na ovaj način naplati svoju popularnost. Za sada su joj se javili neki proizvođači nameštaja, čak i jedan arhitekta koji je rešio da joj pomogne u uređenju enterijera, ali ona čeka još nekoliko njih kako bi se odlučila - završava izvor.

Tragom ove interesantne i pomalo čudne priče pozvali smo voditeljku koja je iskreno i bez dlake na jeziku potvrdila ono što smo saznali i javno pozvala zainteresovane firme na saradnju u vezi sa renoviranjem njenog novog stana.

- To što ste saznali je tačno i ja nemam čega da se stidim. Sav zarađeni novac skrkala sam u kupovinu stana. Pukla sam 200.000 evra i ostala bez kinte - počinje Jovana i dodaje:

- Treba mi nov parket, kuhinja po meri, kuhinjski aparati i bela tehnika, kupatilo, a to znači pločice i sanitarije, potreban mi je i nameštaj po meri, kao i kućni mobilijar. Javno pozivam sve zainteresovane firme i ljude koji imaju ovo što mi treba da mi se jave i da mi odrade te radove, a ja ću im se zahvaliti putem reklame na Instagramu gde imam dovoljno pratilaca da bude viđeno i propraćeno - bez zadrške je rekla Jeremićeva za Alo!.

Stan vredi milion dolara

Jovana je objasnila kako i zašto se odlučila baš za kupovinu stana na Dorćolu, kao i šta joj je bilo posebno važno pri kupovini.

- Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, bez obzira što je star. U ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking-mesto jer je ovo centar Beograda - rekla je nedavno u jednom intervjuu Jovana.

NE ŽELI TOLIKO GODINA Dragana Mirković odbila ovaj poklon za rođendan, pa uradila neočekivanu stvar

Komentari (3)

Loading
Jovana

19.01.2023 12:08

Teška budaletina Misli da je naj...naj pametnija a u stvari najgliplja. Bože sačuvaj.

Liki

23.01.2023 14:19

Pa komsinice, dobrodosla. Nadam se da te necu sretati previse na ulici i po kraju. Ti si jedan od razloga zasto zelim da rasptodam svu imovinu po Beogradu i pobegnem glavom bez obzira, od vas , kuckara sa Studenjaka i sire.