BIVŠI JOJ UŽIVA U ZAGRLJAJU MLAĐE DEVOJKE: Evo šta je Severina uradila nakon što su isplivale fotografije Igora Kojića i glumice
Alo

Severina Vučković (50), bivša supruga Igora Kojića (35), oglasila se na Instagramu prvi put posle priče da joj je bivši našao novu ljubav. Hrvatska pevačica je objavila sliku sa mamom Anom.

"Moja mama", napisala je Severina uz emotikon srce i heštegovima #volimosevolimo, #ljubavseljubavljuvraca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsetimo, Severina i Igor su bili u braku od 2015. godine, a razveli su se 2021. godine. Po svemu sudeći, sin folk pevača Dragana Kojića Kebe preboleo je pevačicu, i sad uživa u vezi sa 29-godišnjom glumicom Teodorom Bjelicom - za koju se već dugo priča da je nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog, a koju je on dobio s glumicom Gordanom Bjelicom.

BIVŠI JOJ UŽIVA U ZAGRLJAJU MLAĐE DEVOJKE: Evo šta je Severina uradila nakon što su isplivale fotografije Igora Kojića i glumice

Printscreen Instagram

 

 

Severinu i njenu majku u februaru očekuje i saslušanje povodom nasilja koji se desio u Aninom stanu u Splitu. Krajem decembra trebalo je da svedoči majka sukobljenih sestara Ana, međutim saslušanje je preskočila zbog bolesti. Sledeće svedočenje trebalo bi da bude tek u februaru jer Severina ima zdravstvenih problema, odnosno mora na operaciju.

"MUŠKARCE NE PRITISKAM DA IM RODIM DETE" Voditeljka Snežana Dakić otvoreno o vezama i mlađim momcima...

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dobrica

18.01.2023 14:16

Pa Igoru treba pile a ne baba Severina.