I DALJE ME NIJE PRIHVATILA KAO OCA Sofija Šašić objavila fotografiju sa ocem Željkom, on RASKRINKAO u kakvom su sada odnosu (FOTO)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

O odnosu pevača Željka Šašića i njegove ćerke Sofije Šašić koju je dobio sa Sonjom Vuksanović  spekuliše se godinama unazad.

Otac i ćerka godinama nisu bili bliski, a pevač je jednom prilikom govorio da nije bio prisutan u Sofijinom životu, te ga i dalje ne prihvata kao roditelja.

Ipak., čini se da je njihov odnos postao znatno bolji s obzirom da je Šašićeva objavila fotografiju sa letovanja u Dubaiju na kojoj pozira sa ocem. 

I DALJE ME NIJE PRIHVATILA KAO OCA Sofija Šašić objavila fotografiju sa ocem Željkom, on RASKRINKAO u kakvom su sada odnosu (FOTO)

Printscreen

 

- Jedna familijarna - napisala je ona uz emotikon srca čime je dokazala da su loše godine ostavili iza sebe. 

Podsetimo, pevač je svojevremeno objasnio da mu je žao što je njegova ćerka bila izložena pritisku javnosti. 

OTO: INSTAGRAM/SOPHIASASIC / SCREENSHOT

sofija šašić

- Da se Sonja i ja nismo razveli, Sofija sigurno ne bi bila toliko medijski prisutna. Ja sam bio strogo za to da se razdvoje privatno i poslovno. Ćerka se sada i bavi poslom koji je vezan za medije, ako joj to prija, onda neka joj je srećan put. Suviše je ona svoja da bi mene pitala za savet. Nisam ja ta adresa, ima ona koga će da pita. Kada se opredeljivala čime će da se bavi, ja nisam bio prisutan u njenom životu, ali ne svojom krivicom. To je sve toliko komplikovano da bi se o tome pričalo - pričao je Željko svojevremeno za "Svet".

HIPNOTISALA JE MUŠKARCE U RIJALITIJU, SPASILA ŽIVOT ČOVEKU NA BRANKOVOM MOSTU Odjednom NESTALA, udala se za DRUGA, a evo kako danas izgleda Katarina Vučetić (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading