OTKRIVAMO SVE DETALJE NOVOG BIZNISA ANE KOKIĆ Pevačica se vratila staroj ljubavi, ULOŽILA PRAVO BOGATSTVO
Foto: Alo/Instragram

Ana Kokić važi za jednu od najatraktivnijih i najlepših pevačica sa naše javne scene otkako se pre više od dve decenije pojavila na estradi, a njena kreativnost jasno se ogledala u  specifičnim stajlinzima, frizurama i spotovima kojima se predstavljala publici.

Ljubav prema modi i stvaranju navela ju je da se posveti dizajnu i pokrene sopstveni brend donjeg veša koji će uskoro ugledati svetlost dana, saznaje Alo!

 - Ana je oduvek volela da spaja različite stilove i pravi nešto drugačije od svoje scenske garderobe. Ne postoji nastup za koji nije sama osmislila ceo stajling i menjala neki deo odevnih predmeta da bi to što nosi imalo lični pečat. Dizajn je zavolela u ranoj mladosti i pre nego je postala pevačica, ali nikada nije imala vremena da se tome u potpunosti posveti - priča izvor, i otkriva da je Kokićeva shvatila da joj dizajniranje odlično ide pre šest godina kada je za jedan poznati brend radila obuću.

- Shvatila je da ima talenta kada je 2017. godine sklopila saradnju sa jednim modnim brendom i dizajnirala obuću za novu kolekciju. Njeni modeli su odlično prošli i rasprodali su se širom regiona, što je probudilo njenu ljubav prema dizajnu. Dugo je razmišljala na koju stranu da usmeri svoju kreativnost, a sredinom prošle godine donela je odluku da napravi liniju donjeg veša i predstavi se javnosti i na tom polju - navodi izvor, koji otkriva da je pevačica u brend uložila velike pare i sve svoje slobodno vreme.

OTKRIVAMO SVE DETALJE NOVOG BIZNISA ANE KOKIĆ Pevačica se vratila staroj ljubavi, ULOŽILA PRAVO BOGATSTVO

Instragram

 

 

- Da bi sve ispalo kako je zamislila, Ana je uložila veliki novac u najkvalitetnije materijale. Mesecima je radila dizajnirajući 20 modela donjeg veša, a potom se bacila u  potragu za dobrim krojačima. Svakodnevno potroši sate i sate na završne detalje da bi svoju modnu liniju predstavila javnosti pred leto. Iako joj sve to uzima mnogo energije, ne žali se jer je u tome pronašla sebe - kaže izvor i ističe da pevačici dodatno otežava to što uporedo radi na spotovima za novi album. 

- Pre nešto manje od dve godine Ana je prikupila većinu pesama za novi album, ali ju je pandemija koronavirusa sprečila da to realizuje. Ipak, pre nekoliko nedelja je sa svojim saradnicama krenula sa završnim odabirom pesama koje će se naći na albumu i organizovala snimanje spotova za svaku od tih pesama. Iako je kreiranje njena velika ljubav, ništa ne može da nadmaši muziku, pogotovo što se oseća dužnom da publici konačno da album i na taj način im se oduži za ogromnu podršku koju joj oduvek pružaju na svim nastupima. Kad se sve sabere, ova godina će za nju biti i više nego turbulentna i zanimljiva - zaključuje izvor blizak Kokićevoj za Alo!

Seksi fotkama najavila kolekciju

Kako bi zagolicala maštu svoje publike, Ana je pre samo nekoliko dana objavila fotke na kojima pozira u seksi donjem vešu.

Set smelih fotografija oduševio je javnost, budući da pevačicu retko kada možemo videti u tom izdanju, što je dodatno potvrdilo naše informacije o njenoj modnoj kolekciji koju će uskoro predstaviti.

PIJE KONJAK OD 500.000 DINARA Olja Crnogorac se bahati na društvnim mrežama, otac je žestoko izvređao: HAJDE SVINJO (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading