"PEVAĆU DOK SE POSLEDNJA STOLICA NE ISPRAZNI" Aca Lukas spreman za spektakl u Hrvatskoj!
Foto: Massnori Josida

Prema najavi pevačice, publiku uskoro očekuje "najveća i najbolja rođendanska proslava svih vremena na Balkanu".

Gostujući na radiju, voditeljki Ivoni Ažić, Aca je otkrio da će na koncertu u Zagrebu premijerno izvesti pesme koje su upravo snimljene, najavio novi duet i mnoga druga muzičko-scenska iznenađenja.

- Hvala Ektra FM-u na ovoj sjajnoj ideji. Spreman sam za Arenu, biće super jer volim da pevam u Zagrebu i volim njihovu publiku jer je posebna. Pevaću koliko hoćeš, dok se poslednja stolica ne isprazni. Proslaviću tvoj rođendan kao da je moj - rekao je 54-godišnjak.

https://www.alo.rs/vip/estrada/714778/olja-crnogorac-bivsa-voditeljka-konjak-otac/vest

On je dodao da osim 'spektakla' za njihov rođendan, sprema i veliku proslavu za svoj kada će njegov film premijerno biti prikazan 3.11. Pored filma, koji će prikazati više od dvadeset godina uspešne karijere, kao i detalje iz njenog privatnog života, publika je imala priliku da upozna Acu i kroz nedavno objavljenu autobiografiju 'Ovo sam ja' Počele su pripreme za solistički koncert srpske pevačice, pa će zagrebačka publika uskoro imati priliku da uživa u hitovima poput 'Voliš li me', 'Kafana na Balkanu', 'Nesto protiv bolova', koji imaju milionske preglede na Jutjubu.

PIJE KONJAK OD 500.000 DINARA Olja Crnogorac se bahati na društvnim mrežama, otac je žestoko izvređao: HAJDE SVINJO (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading