VAŽAN DEO PROJEKTA BIĆE MARINA I FUTA Snima se film o životu Džeja Ramadanovskog, ISPLIVALI NOVI DETALJI
E stock/Alo

Nakon Tome Zdravkovića, svoju priču dobiće velika balkanska zvezda koja nas je prerano napustila 6. decembra 2020. godine. Scenario je napisao Stefan Bošković, a reditelj Nemanja Ćeranić priprema se za snimanje i još treba da izabere glavnog glumca.

U filmu će autori prikazati kakvo detinjstvo je Džej  imao i period kada je bio u domu za nezbrinutu decu. Odlučili su da glavnu ulogu igra nepoznati romski dečak, koga će da izaberu na kastingu, ali u kasnijim godinama će ta odgovornost pripasti Denisu ili Amaru.

- U filmu ćemo otkriti kako je i zašto Džeja otac odveo u Beč. Prikazaćemo i trenutak kada pevač upozna Marinu Tucaković i Aleksandra Futu Radulovića, jedine osobe koje su primetile njegov talenat za muziku - otkrio je ranije za Informer reditelj Nemanja Ćeranić.

Andrijana Tomanić, žena sa kojom je Džej Ramadanovski decenijama sarađivao, a s kojom je proveo i poslednje godine života dočarala je kako je izgledalo druženje Marine i legendarnog pevača, te otkrila neke detalje koji nisu bili poznati javnosti do sad.

VAŽAN DEO PROJEKTA BIĆE MARINA I FUTA Snima se film o životu Džeja Ramadanovskog, ISPLIVALI NOVI DETALJI

Printscreen

 

- Pričao mi je Džej i kako su se upoznali. On je išao da proda neku bundu sa prijateljem iz kraja, da zarade pare. I taj prijatelj ga je poveo kod Marine, pa je kod njih kući rekao: "Da vidite kako moj drug peva". Džej je počeo da peva, Futa je uzeo gitaru... Oni su se posvađali! Futa je vikao "On je moj", Marina "Ne, on je moj", otimali su se oko njega (smeh). I onda su napravili prvu pesmu "Zar ja da ti brišem suze", pa je Džej išao sa Marinom na festival, mislim da je "Mesam" bio u pitanju. I Džej osvoji treću nagradu publike, kao debitant, pojavio se prvi put.

Kako Andrijana kaže, u jednom trenutku su Džej i Marina prestali da se viđaju nakon njegove operacije srca, ali su stalno bili u kontaktu.

- Prestali su da se viđaju, nije išao kod nje kući jer je operisao srce 2017. godine. Marina me je tada non-stop zvala, ja sam bila u Beču, brinula je za njega i stalno pitala kako je. I malo posle Džejeve operacije ona je saznala da ima karcinom. Čuo se on svaki dan sa Futom, sa Laćom, bio je zabrinut. Njemu (Džeju) je mnogo teško palo i kad je Miloš, Marinin i Futin sin, umro. To je bio haos, strašno - ispričala je menadžerka slavnog pevača.

SEVE MORA NA OPERACIJU? Isplivali svi detalji, odloženo ročište zbog tuče sa sestrom

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading