SVE SAM SAMA ZARADILA! Jovana Jeremić kupila stan na Dorćolu: SA RENOVIRANJEM ĆE ME IZAĆI 200.000 EVRA
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić kupila je stan na Dorćolu koji je platila 200.000 evra. Stan se nalazi u staroj zgradi, ali planira da ga renovira, a poznato je da Jovana nekada nije živela luksuzan i lagodan život, a svojevremeno je govorila o teškim danima.

- Bilo je dana kada nisam imala hleba da jedem, jer kad poplaćam sve račune ne ostane mi ništa. Ja sam bila dete koje je reklo “ne“ svojim roditeljima, nisam govorila sa njima dve i po godine. Nisam želela da sarađujem sa svojim mamom i tatom, jer oni nisu razumeli da je vođenje rijalitija moj životni put. Nisam spavala ni sa jednim političarem, nisam bila ničija švalerka - rekla je voditeljka nedavno.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Stan je stara gradnja i on će se ceo renovirati. U životu sam se uvek vodila energijom, a ovaj stan ima energiju od milion dolara, iako je star. Sa renoviranjem će me ovaj stan od 54 kvadrata izaći 200.000 evra. Sve sam sama zaradila svojim radom - ističe voditeljka, a onda otkriva kako se baš odlučila za ovu nekretninu.

- U ovoj zgradi su živeli eminetni ljudi za vreme Josipa Broza Tita. Veliki političari, funkcioneri, diplomate i u ovoj zgradi ne može baš svako da ima stan. Kada sam ga kupila, bilo mi je bitno da imam parking mesto jer je ovo centar Beograda. Prethodna vlasnica je žena koja je bila najpoznatija hemičarka za vreme Tita. Neću je imenovati, jer će svi znati ko je. Blagosiljala me je i rekla mi je da želi da mi ćerka toliko uspe u životu da nadmaši svoju majku na svakom polju - kazala je Jovana za Blic.

ZBOG NJEGA JE PLAKALA CELA SRBIJA Marko Bošnjak više nije mali dečak NEPREPOZNATLJIV 

Komentari (2)

Loading
Sanja

14.01.2023 11:46

Kad si uspela da Zaradis Stan od 200 000 Evra koji je Recept,ako nisu samo necista Posla!

Levi

14.01.2023 11:56

Sta to ona radi da zaradi toliki .Novac ili je neko finansira