KOMŠIJE NE MOGU VIŠE DA ĆUTE O ANĐELKI PRPIĆ Razvezale jezik i potpuno je RASKRINKALE "Kakva sramota za jednu glumicu poput nje!"
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Susedi popularne glumice imali su oprečna mišljenja, ali se slažu oko jednog da je njena intima samo njena.

Glumica Anđelka Prpić našla se u centru medijske pažnje nakon vesti da je u drugom stanju, a da dete čeka sa nekadašnjim dobrim prijateljem njenog bivšeg supruga Darija Prpića.

KOMŠIJE NE MOGU VIŠE DA ĆUTE O ANĐELKI PRPIĆ Razvezale jezik i potpuno je RASKRINKALE

Foto: ATA Images

 

Harizmatična glumica uživa u trudnoći, a njen partner Marko Ž. i ona sa nestrpljenjem iščekuju da dete dođe na svet.

I dok su jedni imali samo reči hvale za ovu glumicu, drugi su osuđivali Anđelkin izbor partnera.

- Stalno je u nekoj žurbi i juri kad je sretnem. Stvarno nisam zagledala u stomak, ali drago mi je ako je to tačno. Deca su blagoslov i najlepši dar od Boga - kaže jedna starija komšinica iz ulaza u kojem živi Prpićeva.

- Dolazi kod nas da kupuje, većinom sama, ali viđamo je i sa sinom. Slatka je ona ženica baš. Uvek je prijatna i nasmejana - kaže jedna radnica, dok se druga nadovezuje:

anđelka

Foto: ATA Images

 

- Pročitala sam na nekom portalu vest da je trudna sa kumom. Iskreno ne verujem u to, ne deluje mi kao žena koja bi završila u krevetu sa najboljim prijateljem bivšeg partnera. Nisam njen fan, ali je stvarno gotivim. Drago mi je kad dođe ovde kod nas, unese neku vedrinu.

Jedan mlađi gospodin nije štedeo reči o Anđelkinoj trudnoći sa dobrim prijateljem bivšeg supruga.

- Je l’ se šalite? Kakva sramota za jednu glumicu poput nje. Imao sam visoko mišljenje o njoj, obožavam da je gledam u serijama. Znam je iz viđenja. Iskreno šokiran sam i stidim se umesto nje - oštro je osudio komšija iz kraja.

KOMŠIJE NE MOGU VIŠE DA ĆUTE O ANĐELKI PRPIĆ Razvezale jezik i potpuno je RASKRINKALE

Foto: ATA Images

 

Jedan mladić kaže da je često viđa kako šeta kuče.

- Sretnem je ponekad tu kod ulaza javimo se jedno drugom i to je sve sto znam i imam da kažem o njoj. S kim spava to je njena stvar - poručio je on.

Muškarac preko puta njene zgrade istakao je da mu nije jasno savremeno doba i sve ono što nosi sa sobom.

- Ma mene ako pitate, sve te glumice i pevačice su danas žene koje nemaju baš previše stida. Možeš misliti trudna sa drugom bivšeg muža. Kako je nije blam od bivšeg partnera? On je zaista divan čovek. Ne znam kakvo je ovo vreme došlo zaista, u moje vreme zaista nije bilo baš ovako - istakao je on ljutito.

KOMŠIJE NE MOGU VIŠE DA ĆUTE O ANĐELKI PRPIĆ Razvezale jezik i potpuno je RASKRINKALE

Foto: ATA Images

 

U obližnjem parku nalazile se žena koja je branila poznatu glumicu.

- Prelepa žena i pretalentovna glumica. Nije mi jasno što ljudi toliko guraju nos u živote poznatih. Njena stvar, ako je njoj u redu, šta drugi ima da pričaju onda. Ona ima preslatkog sina, dete je tako kulturno i ljubazno. Ne kažem, i ona je. Nisam je skoro videla jer sam bila bolesna- istakla je ona.

DRAMA NEVIĐENIH RAZMERA ĆERKE ALJOŠE VUČKOVIĆA Upala u PAKAO DROGE, hitno poslata na lečenje, a danas predaje na fakultetu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading