SAZNAJEMO! Anastasija Ražnatović deset sati snimala novi spot u napuštenoj kući, pa uradila neverovatnu stvar
Foto: Alo/Foto: privatna arhiva

Da život pod svetlima reflektora nije lak, najbolje zna mlada pop pevačica Anastasija Ražnatović, koja je od rođenja pod budnim okom fotoreportera i lupom javnosti. Uprkos tome što je uvek bila stidljiva devojčica, Anastasija je krenula stopama svoje majke, folk dive Svetlane Cece Ražnatović i uspela da se izbori za mesto na estradnom nebu Srbije.

Svaka pesma koju je snimila postala je hit, a Anastasija vredno radi na novim projektima koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Kako Alo! saznaje, Ražnatovićeva će kroz nekoliko dana objaviti pesmu „Brani me“, za čiju ekranizaciju je bila zadužena producentska kuća „NN Media“.

SAZNAJEMO! Anastasija Ražnatović deset sati snimala novi spot u napuštenoj kući, pa uradila neverovatnu stvar

Foto: privatna arhiva

 

Iako su imali težak zadatak, tačnije da za manje od jednog dana snime spot, ekipa je uspela da sve organizuje, a Anastasija je bila izuzetno zadovoljna, s obzirom na to da je nakon snimanja odmah spakovala kofere i otputovala u Španiju kod dečka, koji je tamo čekao.

- Pesma je izuzetno emotivna, a Anastasiji i njenom timu se dopala već na prvo slušanje. Bez razmišljanja ju je kupila i snimila. Kako je sebi u poslednje vreme zadala previše obaveza koje treba da ispuni, u dogovoru sa momcima iz „NN Media“ rešila je da spot snimi za jedan dan, jer je u Španiji čekao dečko Nemanja Gudelj sa kojim je dogovorila romantični odmor. Kako je zamislila, tako je i bilo - kaže izvor, i otkriva:

- Spot je snimljen u jednoj napuštenoj kući na Vračaru, a obzirom na to da je te večeri bilo izuzetno hladno, ceo tim se zabrinuo da se pevačica ne prehladi, međutim ona nije marila. U jednoj sceni Anastasija je pozirala u kadi, i to u donjem vešu baš kada je temperatura pala ispod minus pet. Kao pravi profesionalac izdržala je sve zahteve reditelja spota i bez reči provela više od sat vremena u kadi da bi kadar doveli do perfekcije - kaže izvor.

Nakon što su svi bili zadovoljni materijalom, a snimanje ušlo u deseti sat, Anastasija se zahvalila svima i direktno sa seta otišla na aerodrom i otputovala za Španiju.

Kamere je prate u stopu

Paparazzo Alo! nedavno je uslikao Anastasiju baš kada je dogovarala ekranizaciju spota za pesmu „Brani me“, a ono što nam je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da je nekoliko kamera prate u stopu. Naravno, sve ovo je bilo za potrebe serijala „Ceca i deca“, koji se emituje na kanalu Televizije Blic.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading