"SVOJOM VOLJOM SAM PREKINUO KONTAKT SA MAJKOM" Teška porodična priča popularnog pevača "OSEĆAO SAM SE MANJE VOLJENIM"
Foto: Printscreen/Instagram

Kapor sada užva u porodičnom životu, ali tokom njegovog odrastanja to nije bilo tako, jer on dugo nij eimao kontakt s majkom Razijom.

Kaporovi roditelji Razija i Nenad su se razveli kad je on bio mali. Majka, koja je inače bila pevačica, se preudala i preselila u Švedsku. Starijeg sina Aleksandra, Sašinog brata, povela je sa sobom, dok se pevač s ocem iz rodne Tuzle preselio u Beograd.

Njegova majka je rodila ćerku, ali Kapor, s obzirom na to da je bio daleko od nje, nije osećao njihovu bliskost. Tada je i prekinuo kontaks s majkom, što je i sam javno priznao. Prošao je takmičenje "Zvezde Granda", ona nije bila uz njega.

Foto: Vladimir Marković

 

- Tačno je ono što se pisalo po novinama da sam se osećao manje voljenim od strane svoje majke jer je njen odnos bio drugačiji prema bratu i polusestri. Sve je to veoma bolno i zato mi je teško da o tome pričam. Moram da kažem moj otac je moj otac. On mi je dao sve i on se ne može porediti ni sa kim. Još jednom napominjem da on nije uticao nikada na mene. Odluka da ne kontaktiram s majkom bila je samo moja. Dokaz je i to što njih dvoje nikada nisu trajno prekinuli kontakt - pričao je svojevremeno Saša Kapor.

Nekoliko godina nakon završetka takmičenja, Kapor je regulisao svoj odnos s majkom i od tada su u odličnim odnosima i stalnom kontaktu. Susret posle mnogo godina dogodio se u Beogradu.

- Na dan emisije stigla mi je poruka da je u Beogradu i da će doći u studio. Nisam se obazirao na to. Međutim, zaista, ona se pojavila na snimanju. Taj prvi pogled ne mogu da opišem. Bila je to bura emocija. Ceo život mi se vrteo po glavi. Suze su navirale - ispričao je u jednom intervjuu pevač.

ŠTA MU SE DESILO? Darko Lazić šokirao fanove, OVAKVOG GA NISTE VIDELI (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading