Radoš
Foto: Alo/Foto: Alo!/Vladimir Marković

Naš glumac Radoš Bajić oglasio se na veliki praznik Božić na svom instagram profilu i obavestio javnost o dešavanjamim u porodici.

Čuveni glumac retko kada deli detalje iz svog privatnog života, al ponekad napravi presedan pa tako objavi po neku fotografiju, na kojoj možemo videti delić intime koju čuva za sebe i poslovne poduhvate kojih ima na pretek.

RAZNEŽIO ČITAVU JAVNOST Radoš Bajić rasplakao sve svojom emotivnom porukom (FOTO)

Foto: Alo!/Vladimir Marković

 

Naime, Radoš u pauzama između snimanja novih-starih projekta svoje slobodno vreme provodi sa porodicom i ljudima koji su mu bliski srcu. 

Poznato je da su mu ćerka i sin takođe u rediteljskim vodama i zajedno sa ocem učestvuju u stvaranju serija i filmova koje gledamo na televiziji. 

Svoje carstvo čuva daleko od očiju javnosti, a pored toga što se zna da je bogat i decom i unucima on ima i bitnu figuru iza sebe, bez koje njega danas ne bi bilo. Reč je o Radoševom ocu koji je na Božić napunio 92.godine.

Glumac je objavio fotografiju sa njim i rođendanskom tortom, a emotivna poruka koju mu je uputio naterala je mnoge da požele dobro zdravlje i dug život ovom čoveku. 

- Naš narod kaže, ko prvi udahne život u vreme Hristovog rođenja srećan je čovek. Moj otac Miloš Bajić iz sela Medveđa kod Trstenika rodio se baš tada pre 92 godine. Proslavili smo lepo i skromno. Na mnogaja ljeta, pradeda, deda, svekre, ujače, oče, roditelju moj - napisao je Radoš i tago ganuo naciju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading