ŽRTVA TEŠKE PREVARE Zoran Pejić Peja priznao da ga je nasankala osoba od koje to nije očekivao
Foto: Printscreen

- Romske svadbe nisu ono što su nekada bile. Tada je bilo mnogo više bakšiša, a sada se radi za fiksni honorar - rekao je čuveni voditelj Zoran Pejić Peja.

Ispričao je kako je na jednoj od brojnih romskih svadbi na kojima preko trideset godina zabavlja narod bio teško prevaren i ti od jedne bakice.

Pintscreen

 

- Na romskim svadbama se strogo poštuju običaji. Recimo, mladini imaju prednost, oni se uglavnom vesele i njima se sve podređuje. Oni su glavni, dok mladoženjini pripremaju sve, hranu i td. Red je, dakle, da se prvo mladini ispoštuju. I baš kad je trebalo mladinima posvetiti pažnju, prilazi mi jedna bakica i kaže: "Pejo sine, mogu li ja da dobijem jednu pesmu?",

- Ja joj kažem: "Ne mogu majko sad da vam dam pesmu." A ona vadi zlatan lančić i prsten i kaže: "Jel može neki mito?" Ja kažem: "Nek me ubiju, ide pesma za tebe." I krene pesma za nju, međutim, meni prilazi jedan čovek i zamera mi što sam joj tada ispunio želju. Ja mu kažem: "Rođeni, pa mito", a on odgovara: "E ako je mito onda nije problem" - ispričao je Peja kroz smeh i nastavio zanimljivu priču:

 

 

- Šta se onda dešava. Ja sutradan odlazim kod prijatelja koji drže zlataru, odnesem lančić i prsten na proveru kad ono ni z od zlata. To je bila neka bižuterija teška! Ali nema veze, važno je da se ona proveselila.

Komentari (0)

Loading