"NIKO TI NIJE NI DO KOLENA, SESTRO" Veljko Ražnatović javno pružio podršku Danici Crnogorčević, UPUTIO JASNU PORUKU (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica etno i duhovne muzike, Danica Crnogorčević, našla se na meti napada zbog koncerta koji je 6. januara održala ispred Hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici kada je otpevala crnogorsku himnu "Oj svijetla majska zoro" u izvornom ruhu, a u njenu odbranu stao je i bokser Veljko Ražnatović.

Naime, ona je numeru izvela nešto drugačijim tekstom, inače izvornim tekstom, koji govori o zajedničkoj junačkoj prošlosti i bratstvu Srbije i Crne Gore.

U izmenjenom tekstu koji je Danica pevala, nije bilo uvredljivih delova koji se tiču crnogorske nacije, a jedan deo koji je ona dodala je "jedina si za slobodu ti ostala srpskom rodu".

Međutim, nekima se ova verzija pesme nije dopala, zbog čega je moguće da će učesnici biti kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od čak 20.000 evra.

Tim povodom se oglasio i Veljko, koji je na Instagramu objavio njenu sliku i poručio:

- Niko ti nije ni do kolena, sestro. Ne zanima vučicu o čemu zbore svrake - napisao je Veljko i uz objavu kadrova sa njenog koncerta dodao:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Na Lovćenu Njegoš spava.

INCIDENT NA NASTUPU NATAŠE BEKVALAC Pevačica hitno reagovala, jednu stvar nije mogla da istoleriše (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading