"NAŽALOST, ŠABAN NIJE DOŽIVEO DOLAZAK UNUKE" Udovica Šaulića progovorila o prinovi, MIHAJLO ISCEPAN SLAVIO ROĐENJE ĆERKE
Printscreen

Naslednik legendarnog Šabana Šaulića okupio je prijatelje i rodbinu u jednom prestoničkom restoranu, gde je atmosfera bila i više nego na zavidnom nivou.

Ponosni otac, Mihajlo nosio je majicu na kojoj piše Manjin tata, a kao što običaji nalažu Šauliću su odmah po ulasku u restoran iscepali majicu, dok on nije skidao osmeh sa lica.

Instagram

 

Posebno emotivan trenutak bio je kada se svečanom salom prolomila Šabanova pesma "Hvala ti za ljubav što od tebe primam", što je i ponosna mama Marina podelila na svom Instagramu.

Nema sumnje da bi Šaban bio ponosan zbog ovakvog događaja i da bi mu srce bilo puno zbog rođenja male Manje. Pre početka slavlja, Gordana Šaulić je otvorila dušu i otkrila prve utiske.

- Hvala na čestitkama. Bila sam u bolnici sa Mihajlovim kumovima, a Marinina sestra je kasnije došla. Bili smo ispred sale, videli smo devojčicu, presrećna sam. Posebno mi je drago da se Mihajlo ostvario, oženio se, a sada dobio devojčicu. Nažalost Šaban nije dočekao porođaj unuke, ali ono što me čini srećnom je, što je svo prošlo, onako kako bi on želeo - rekla je Gordana.

ALO! PAPARACO Evo kako i sa kim Vesna Dedić provodi vreme u Crnoj Gori (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading