EMOTIVNA PORUKA Bivši muž Emine Jahović ima razlog za slavlje, Mustafina druga žena poslala jasnu poruku (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Mustafa Sandal, bivši muž Emine Jahović s kojom ima dva sina, već neko vreme uživa u braku sa svojom izabranicom Melis Sutšurup.

Par se često oglašava na Instagramu, gde dele zajedničke fotografije i pokazuju koliko su zaista zaljubljeni. Kako Mustafa danas proslavlja svoj 53. rođendan, Melis se tim povodom oglasila na svom profilu.

- Hvala ti za dan kada si rođen, dragi moj mužu. Ti si veoma poseban čovek. Drago mi je da si moj saputnik. Srećan rođendan, napisala je Melis uz niz njihovih zajedničkih fotografija.

I dok Mustafa cveta od ljubavi, s druge strane njegova bivša supruga pevačica Emina Jahović otkrila je da nema emotivnog partnera.

EMOTIVNA PORUKA Bivši muž Emine Jahović ima razlog za slavlje, Mustafina druga žena poslala jasnu poruku (FOTO)

Alo

 

- Trenutno nisam u dugoj vezi, nikad mi se ovo nije desilo. Kriv je Saturn. To ne znači da mi se niko ne udvara. Skoro se privatno izdešavalo to što se moj bivši muž oženio, ja sam morala da budem ta koja će više da se posveti deci. Stvarno želim mnogo sreće, uvek će biti moj prijatelj i otac moje dece, ali da sam se ja bacila u provod, deca bi ostala po strani. Ja kad se zaljubim, malo znam da skliznem, pa se kontrolišem. Želim da se posvetim njima. Ostalo će doći samo po sebi. I meni je čudno što je toliko dugo, nadam se da ću i ja naću srodnu dušu, ispričala je Jahovićeva u emisiji "Ekskluzivno".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Miki

11.01.2023 16:35

Bravo za Mustafu. Neka se makao od ove naše seljančure. Neka mota mantije. Za drugo nije