"OČISTILA SAM ŽIVOT OD MULJA" Barbara Bobak nikad iskrenija za Alo!: SPREMNA SAM ZA NOVU LJUBAV
Vladimir Marković

Prethodne godine Barbara Bobak istakla se na muzičkoj sceni, ali je osim poslovnih uspeha javnost više komentarisala njenu vezu, a potom i raskid s Darkom Lazićem. U razgovoru za Alo! Barbara se osvrnula na turbulentnu godinu koju je ostavila iza sebe i otkrila da je sada spremna za novu ljubav. 

- Prethodna godina mi je odnela sve smeće i prljavštinu iz života, sve sitne duše, lažne prijatelje i loše ljude - rekla je Barbara na početku razgovora, i dodala da je sada spremna za novu vezu.

- Za ljubav sam uvek spremna, a ako me pitate kakav me muškarac privlači, moj odgovor je - harizmatičan, inteligentan, ambiciozan, korpulentan i uspešan - priznala je Barbara, koja će prethodnu godinu pamtiti po svom proboju na srpsku estradu.

Vladimir Marković

 

- Drago mi je što sam uspela da se istaknem na sceni, pogotovo što ima mnogo kvalitetnih i drugačijih pevačica na estradi. Kada se osvrnem iza sebe, sećam se momenta kada sam sebi rekla: „Sad je trenutak da pokažeš od čega si napravljena. Stisni petlju, progutaj knedlu, puno će te ljudi prodati za tepsiju ribe, ali ne dozvoli da to dopre do tebe“ - kaže Barbara, i dodaje da ipak pamti samo srećne stvari.

- Ne mogu da izdvojim najsrećniji trenutak jer ih je zaista bilo previše. Ostvarili su mi se snovi iz detinjstva i dok sam ih proživljavala bila sam veoma srećna. Sve ružno odmah zaboravljam - rekla je Barbara, i dodala da je u 2023. godini sebi zacrtala mnoge ciljeve.

- Svakodnevni rad na sebi, još više posla, dobrih pesama, poslovnih uspeha. Da uspem što više da treniram, da savladam neku vrstu plesa, da redovno idem na časove pevanja i da posetim bar dve egzotične destinacije. Takođe, neostvarena želja mi je i da skačem padobranom.

Zbog Darka sam bila išla kod psihijatra

Barbara je turbulentnu vezu sa Darkom Lazićem raskinula prošle godine, a budući da njihov odnos nije bilo lak, pevačica je nakon prekida morala da se obrati strucnim licima.

- Ta veza je bila disfunkcionalna i nismo opstali jer za odnos nije važna samo zaljubljenost. Smetalo mi je najviše njegovo ponašanje prema meni. Na to se ne bih vraćala jer sam sve to rešila sa stručnim ljudima. Išla sam na psihoterapiju i idem i dalje. Da me sve to ne bi pojelo, posećujem terapeuta s kojim razgovaram o svemu što mi se dešava -rekla je svojevremeno za Alo.!.

"DOLAZI DO SUKOBA KADA MLADA NIJE NEVINA" Zoran Pejić Peja otkrio detalje romskih veselja: DAVALI SU FALŠ PARE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
vuk

12.01.2023 12:53

Pa sta oce kad ima onog Copa og Darka ....