"TO RADIM IZ ZADOVOLJSTVA" Nakon što ga je javnost osudila što je pio pivo iz nošene cipele, ĐANI OTKRIO ŠTA JE NAJLUĐE ŠTO JE URADIO ZA BAKŠIŠ
Foto: Printscreen

Čuveni snimak na kome pevač pije iz cipele čoveka koji mu pritom daje enormnu svotu novca, naišao je na osporavanja i oštru kritiku, a Đani je konačno odlučio da objasni zbog čega je to uradio.

–Sve je to iz mog zadovoljstva. Ne može mene niko da natera da se popnem na sto. To ja sam osetim, bila je to jedna šala. U pitanju je bio jedan moj drug, kupio je nove patike. Šta smo sve radili u životu – rekao je Đani i prisetio se jedne veoma neobične situacije tokom nastupa koji je organizovao njegov drugar.

-Moj drug ima veliki otpad kod Požarevca i on je mene popeo na onaj ogromni viljuškar. Pevao sam na paleti, a on dao gas. Pomislio sam: „Sad ako zakoči, ode Đani i šta da se radi? To je sve moja želja. Ne može mene niko ni na šta da natera zbog para – objasnio je popularni folker.

ŽIVOTNA PRIČA SAŠE POPOVIĆ Zarađivao 100.000 maraka mesečno, bankrotirao, A PO PROROČANSTVU ĆE ŽIVETI JOŠ 18 GODINA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
DVD

11.01.2023 13:48

U prevodu nas obicnih laika - zadovoljstvo prema baksisu, ako treba ima da dubim i na trepavicama samo da dobijem koju paru!!!