"KADA JE DO TOGA DOŠLO REKLA SAM NE" Ivana Elektra progovorila o krahu braka: ZAHVALJUJEM SE BOGU ŠTO SAM RAZVEDENA
Foto: Printscreen/Youtube Printscreen

Pevačica Ivana Elektra napravila je pauzu u karijeri, a sada je progovorila o privatnom životu i razvodu. 

-On je bio menadžer pre nego što smo se mi sreli, ne znam da li je škodila ili ne, ali kažem Bože hvala ti od kad sam razvedena, odnosno od kada se vodim kao neudata žena – rekla je ona kroz smeh, pa se prisetila kako je bilo u braku:

Youtube Printscreen

 

-U ono vreme, znaš kad vide torbicu ispod miške kažu toplomerka. Neki ambiciozni dečkić vidi neku pevačicu, to su sve profili koji su hteli da se prikažu uz te pevačice, kao da im je falio publicitet. Pa budi nešto drugo, bavi se nekim drugim poslom, šta god radi, ali oni hoće da budu menadžeri i da budu važni. Stave tu toplomerku ispod miške, ugovaraju tezgu i ništa mi užasnije nije bilo nego kada mi je bivši muž rekao kada sam pošla na nastup u Švajcarsku šta će ti klavijaturista, idem ja. Kad je do toga došlo, ja sam rekla ne, ne želim takve sprdnje.

-Kad te upozna kao pevačicu, svima se to dopadne i svi imaju neke željice da je osvoje, pa onda da je ožene. Ali kad ti jednom kaže dokle ćeš ti da budeš neka gologuzanka pevačica, pa šta dokle, pa dokle god budem mogla – zaključila je Ivana za Grand.

ZAVIRITE U DOM NATAŠE BEKVALAC Pevačice je ulagala u reenoviranje luksuznog stana, SVAKI DETALJ JE PAŽLJIVO ODABRAN (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading