BRESKVICA SE VERILA? Anđela uživa u vezi sa starijim momkom, a sada je izbacila i fotografiju sa prstenom u prvom planu
Printscreen

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica dospela je u žižu javnosti tokom svoje ljubavne veze sa Mihajlom Veruovićem Vojažom, sa kojim je redovno snimala i duete, ali ova romansa je pukla, a pevačica nije časila časa već je sreću pronašla kraj novog misterioznog dečka.

Nedavno je otkriveno koji misteriozni muškarac je uspeo da osvoji njeno srce nakon Vojaža, a u pitanju je izvesni Nikola, koji radi kao pevačicino lično obezbeđenje i stariji je od nje osam godina.

BRESKVICA SE VERILA? Anđela uživa u vezi sa starijim momkom, a sada je izbacila i fotografiju sa prstenom u prvom planu

 

 

Breskvica redovno objavljuje fotografije sa svojim novim dečkom, ali uvek sakrije njegovo lice, što je i sada uradila, na svom novom storiju. Osim toga, ona je okačila i emotikon vereničkog prstena, pa pojedini fanovi komentarišu da će uskoro stati na ludi kamen sa njim.

Međutim, ona je ovo i ranije radila, kačila njihove fotografije i verenički prsten, ali od veridbe nije bilo ni traga ni glasa, a da li je i ovoga puta tako, ostaje da ispratimo.

IZGLEDA KAO DA TI JE SESTRA Mreže bukte nakon što je Andreana Čekić objavila fotografiju svoje majke, da li je ovo moguće?

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading