POZDRAV SA MALDIVA Nikolina se*si udovica (FOTO)
Foto: Alo/Fotografije ustupila: Monika Sablić

Voditeljka Nikolina Pišek otputovala je na Maldive, odakle se oglasila emotivnom porukom i seksi fotografijom na svom Instagramu.

Kako je u prošloj godini iznenada ostala bez supruga Vidoja Ristovića, priznala je da je ona za nju bila veoma teška, ali sudeći po objavi, Pišekova je rešila da sve ružno ostavi iza sebe i krene dalje.

Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga, od izloženosti. Meni je trebalo da sumiram, da se okružim svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smejemo se i slavimo ovo što imamo. Da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje. Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar, a ne privilegija, da su prava prijateljstva retkost, osetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podneti“, počela je ona, i dodala:

Godina kada sam se molila da što manje pate moja deca, kada sam se smejala dok je duša krvarila i kada me je lečio svaki osmeh koji bih dobila zauzvrat“, poručila je voditeljka.

BOŠKO ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE Jakovljević objavio sliku sa devojkom, a svi se pitaju samo jedno

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading