ŠOK OTKRIĆE! Sanja Vučić ne može više da ćuti, PRIZNALA KAKO JE ZA DVA MINUTA ZARADILA 500 EVRA!
Pink printskrin

Bivša članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić otkako je započela solo karijeru samo niže uspehe. Njena prva samostalna numera "Omađijan" je postala veliki hit, a na društvenim mrežama sve su češći snimci na kojima se vidi da na veseljima uzima dobar bakšiš.

ŠOK OTKRIĆE! Sanja Vučić ne može više da ćuti, PRIZNALA KAKO JE ZA DVA MINUTA ZARADILA 500 EVRA!

Printscreen

 

Naime, na društvenim mrežama pojavio  snimak na Sanja za samo dva minuta dobija bakšiš 500 evra, i to za pesmu "Čaje šukarije".

- Naravno da mi prija što me zovu kraljicom bakšiša. Baš mi je drago kad neko poželi da mu baš ja uveličam veselje. I dok sam bila u grupi, radile smo takve proslave. Zašto bi me neko zbog toga gledao podrugljivo?! - rekla je, pa dodala da li je zadovoljna bakšišem na romskim proslavama:

- Kad je reč o bakšišu, to funkcioniše malo drugačije, ne bih da objašnjavam...

Sanja

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako kaže uvek se lepo provede na nastupima.

- Nisam imala baš nikakve neprijatnosti. Kada bi mi se desile, ne bih pravila haos, nekako bih to rešila - rekla je pop zvezda, pa otkrila je i da li ona planira da pravi svadbu s obziroma na to da je u srećnoj vezi sa Nenadom Cicmilom, vlasnikom jednog noćnog kluba.

- Ne planiram ništa! Planiram samo da štancujem pesme, jer mi je karijera sada u prvom planu. Vodim računa da ne ostanem trudna, ali i ako bi mi se to desilo, pevaću i sa stomakom! Jednog dana, kad se budem udavala, volela bih da to bude intimno, romantično venčanje, na nekom pustom ostrvu, sa veoma malo gostiju, otkriva nam ona - zaključila je Sanja za Informer.

TRAGEDIJA Naš poznati HARMONIKAŠ PREMINUO U 46. GODINI (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading