RAZOTKRIVENO PRAVO LICE LEPE BRENA Javnost u šoku, da li je ovo moguće?! (FOTO)
Foto: Alo Promo

Lepu Brenu mnogi kritikuju zbog brojnih plastičnih operacija, zatezanja i peglanja bora, botoksiranja, hijalurona i čega sve ne još.

lepa

Foto: Instagram

 

Svi koji prate Breninu karijeru sigurno se sećaju njenog izgleda sa početka osamdesetih godina prošlog veka, kada je pevačica bila krupnije građe, da bi danas svoj izgled dovela do savršenstva.

Kako se tada spekulisalo, pevačica je jednom prilikom otputovala u Nemačku i u jednoj privatnoj klinici stesala figuru. Prema pisanju tadašnjih medija, Brena je figuru dovela do savršenstva pomoću liposukcije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Prirodno je najlepše, a i starost je prirodna, možda bi bila lepša da si prirodno starila, bez operacija od kojih više ne možeš pričati. Od silnih zahvata i uši su ti se izdužile - glasi jedan malo grublji komentar upućen pevačici.

NEĆETE VEROVATI SA KIM JE LEKINA ĆERKA U VEZI Dugo se skrivalo, konačno isplivale njihove zajedničke fotografije (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Djoka

09.01.2023 17:48

Zašto niko ne želi istinu. Lepa Brena i Slatki Greh nisu otišli na Evroviziju već Danijel i Džuli. Sitnije Čile sitnije bi om bio početak kraj uspeha. Ali , srpski inat ih digao u nebesa i sve ostalo je istorija. Svaka čast , znali su i uspeli da iskoriste pruženu šansu. Što se izgleda tiče , svi mi iz starije generacije znamo kako je Brena izgledala.

Nada

09.01.2023 18:51

Balsamovana lutka bi mogla biti izlozena u muzeju u Parizu jer nema sta nije operisala ! Ona je i dalje Fihreta Jahic a "lepa" daleko je od toga !