OVO JE PEVAČ KOJI JE PRONAĐEN MRTAV Prijatelji se opraštaju: Neka te anđeli čuvaju
Foto: Printscreen/Facebook

Kako su preneli domaći mediji, pevač i klavijaturista sa juga Srbije pronađen je mrtav pre sedam dana, tačnije nakon proslave Nove godine.

Prema nezvaničnim informacijama, on je svirao u jednom lokalnom restoranu i posle toga je, kako se sumnja, navodno izvršio samoubistvo, dok razlog tome još uvek nije poznat. Niko od članova porodice nije potvrdio informaciju da je reč o samoubistvu.

Reč je o pevaču iz Pirota D. I. Na pevačevom Fejsbuk profilu može se videti mnoštvo emotivnih poruka kojima se prijatelji opraštaju od njega.

- Počivaj u miru Dačo, porodici iskreno saučešće"; "Moje najiskrenije saučešće porodici neka mu je laka zemlja, svira sada među anđelima"; "Počivaj u miru Dačo, neka te anđeli čuvaju, prerano si napustio ovaj svet"; "Tuga do neba, nađi svoj mir i počivaj u njemu. Uvek ću te pamtiti po vedrini i osmehu - samo su od nekih komentara koji se mogu pročitati na Dačinom Fejsbuk profilu.  

Podsetimo, vest o smrti su potvrdili za domaće medije njegovi prijatelji:

- Imao je porodicu, bili su srećni. Prosto ne mogu da verujem da se ovako nešto desilo. Svi smo u šoku, mi kao prijatelji, kolege, a porodici ne mogu ni da zamislim kako je - kaže jedan prijatelj.

- Niko od muzičarovih prijatelja i kolega nije mogao za njega da pomisli da bi sebi oduzeo život. Prijatelji su ubeđeni da je živeo normalnim, skromnim životom i da je time bio i zadovoljan - pričaju prijatelji. 

NEOPISIVA TRAGEDIJA Srpski pevač izvršio samoubistvo, kolege se oprašataju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading