"BEBA MI JE PRIORITET" Marija Egelja prvi put o majčinstvu, VODITELJKA OTKRILA KADA SE VRAĆA NA MALE EKRANE
Printscreen

Prethodna godina  promenila je život Mariji Egeljia sada je voditeljka prvi put progovorila o roditeljstvu. 

Koliko se ove godine razlikuje proslava novogodišnjih i božićnih praznika u odnosu na prethodne? 

- Razlikuje se potpuno, jer nam je ovo najsrećniji Božić ikada. Veći poklon i blagoslov nismo mogli da imamo. Sin je, naravno, glavni u našem domu svakog dana, pa tako i ove praznike čini jos lepšim. Ove godine smo za Božić dosli na Zlatibor, da Aleksa bude položajnik babi i dedi, a i da udišemo čist vazduh na ovoj divnoj planini. Uživamo i srećna sam sto imamo beg od gradske gužve i česte zagađenosti vazduha.

Sada kada si udata, a uz to još i majka, koliko su se tvoje obaveze povećale? Da li si ti ove godine domaćica kada je u pitanju trpeza za Badnji dan ili suprug preuzima sve zasluge?

- S obzirom na to da smo na Zlatiboru, ovde imam sve na gotovo, što se kaže (smeh). Pomognem oko postavljanja trpeze ako treba, suprugova porodica sve pripremi sjajno a mi "mlađi" samo pripomognemo.

Jesi li nekada kao mlađa pravila planove kako ćeš provoditi praznike kao supruga i majka, pa ih sada ostvaruješ, ili ipak živiš dan za danom? 

- Jedini plan koji oduvek imam za sve praznike je da budem sa ljudima koje volim, da praznik provedemo u zdravlju, miru i radosti, a sada sam srećna što zaista tako i jeste. 

Da li je u vašem domu bilo razmene poklona za Novu godinu i šta si ti dobila od supruga?

- Bilo je, naravno, prvog januara su bili i "Oci" pa je suprug i bebu i mene iznenadio poklonom. Naš najveći poklon (n)ove godine je naše dete i najsrećniji smo zbog tog blagoslova.

Znamo koliko voliš svoj voditeljski posao, pa je neminovno pitanje kada se vraćaš na male ekrane?

- Ovog januara je tačno 15 godina kako sam TV lice najgledanije medijske kuće u regionu, pa mislim da je red da posle toliko godina odmorim i ja malo (smeh). Svi su mi sa televizije pružili podršku jer imam najlepši razlog za odsustvo sa posla. Pročitam često i poruke gledalaca na društvenim mrežama, kažu da im falim, ali beba je sada prioritet i neću žuriti sa poslom jer sada imam najvažniji posao pred sobom kome se treba posvetiti maksimalno - posao mame.

 

 

Koliko tebi i Aleksandru prija uloga roditelja i kako se snalazite, da li ima podele poslova? Ko menja pelene, a ko uspavljuje bebu?

- Super je beba, plače naravno, ali to mu je i posao. Ipak, veći deo dana je raspoložen, spava, jede, sve onako kako treba. Suprug mi dosta pomaže, podelili smo se, ali kod nas svako sve radi i pomažemo jedno drugome. Trudimo se da budemo najbolji što možemo, ali i mi učimo svakog dana, upoznajemo i dete, koje se sada smeje, komunicira sa nama. Aleksandar je brižan tata i više nego što sam očekivala, svakog dana jedva čeka da dođe kući da vidi sina.

ZAPUCALO SE Evo kako je Mirko Šijan proslavio Badnje jutro, GOCIN SIN SVE ZABELEŽIO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading