PLANIRA TAJNO VENČANJE? Nakon što se saznalo da čeka dete sa najboljim drugom bivšeg muža, Anđelka donela šok odluku
Foto: Printscreen

Kako Kurir prenosi, glumica je venčanje sa nesuđenim kumom svog bivšeg supruga Dariom Prpićem planirala već neko vreme, te je sve ubrzala kad je saznala da je u blagoslovenom stanju i da će se uskoro opet ostvariti kao majka.

- Anđelka nema nikakvih prepreka da ponovo stane na ludi kamen. Ona je zakonski razvedena, pa samim tim je i slobodna žena. Kada je saznala da je trudna, ona i Marko su se dogovorili da se venčaju u skorije vreme i da to urade u tajnosti jer su im preko glave natpisi u medijima, skečevi i šale na njihov račun na društvenim mrežama. Osim toga, njenom partneru jako smeta što se ona i dalje preziva Prpić, pa su se dogovorili da na venčanju uzme njegovo prezime - ispričao je izvor blizak glumici.

Prema njegovim rečima, Anđelka se uveliko priprema da stane pred matičara, dok je pitanje da li će se na večnu ljubav zavetovati i u crkvi.

- Oni se uveliko pripremaju za taj dan i sve detalje drže u strogoj tajnosti kako mediji ne bi izveštavali sa ovog događaja. Dan pre toga će kumovi znati gde će biti obavljeno venčanje, i to je to.

PLANIRA TAJNO VENČANJE? Nakon što se saznalo da čeka dete sa najboljim drugom bivšeg muža, Anđelka donela šok odluku

Ilustracija/Printscreen Paparazzo Lov

 

Glumica je i odlučila da progovori o aferi u kojoj se našla, kad je kao bomba odjeknula vest da čeka dete sa najboljim prijateljem svog bivšeg muža.

- Mislim da se normalan čovek ne navikava na te stvari. Zašto bi se navikao na ružno i primitivno? I ne želim sebi da se naviknem na to. Ali, s druge strane, nije stvar da ne vidimo od drveta šumu. Sad sam tema ja, sutra ćeš biti ti, nego je stvar poremećenog kompasa i sistema vrednosti, gde nije tema da li se izlio amonijak, nego je tema nešto potpuno drugo - objasnila je ona.

- Mislim da čovek može ipak da se izdigne. Strašno je što se to ne tiče samo mene nego i moje porodice i mog deteta, ali bože moj, sve se to preživi. Srećna sam što imam svoj mali svet i stvarno to ne dam - poručila je ona na Prvoj.

"BIĆEŠ NAJDIVNIJI TATA" Slavlje u domu Đokovića, Saška uputila emotivne reči Đoletu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mila

06.01.2023 13:41

Pustite zenu vec jednom na miru.Zasto Vas toliko tudji zivitoti interesuju. Pocistite prvo ispred svojih vrata. Uzivaj Andjelka dok mozes, jedan je zivot.

Dragi

06.01.2023 16:32

Tako je kada si primitivna i nesvataš zašto si trenutna tema.Pitanje kako ćeš se preziva ti treći put i dali ćeš se venčati u crkvi dali crkva takve uopšte prima