"NIKAKVA SU TI PITANJA, DA LI SI TI NORMALNA?" Ćaletov sin zapušio usta Dalili Dragojević, nikad brutalnije poniženje! ŠOK USRED EMISIJE
Foto: Printscreen/Printscreen

Bivša rijaliti učesnica i novopečena voditeljka Dalila Dragojević doživela je veliku neprijatnost u svojoj emisiji kada je njen gost Nikola Keljanović, poznatiji kao "Ćaletov sin", uputio niz kritika na njen račun.

Dalila je prokomentarisala na kraju emisije da je više očekivala od njegovog gostovanja.

 

 

- Ti koji si poznat po raznim komentarima, možeš dosta toga da kažeš... U ovoj emisiji kao da ti je "maca pojela jezik", a ja ti lepa pitanja pripremila - rekla je Dalila, na šta joj je Keljanović odgovorio:

- Iskreno, pitanja su nikakva. Da su bolja, odgovarao bih kako treba. Ovo je užas - odbrusio je Keljanović.

- Ne znam da li mogu da postoje bolja pitanja za tebe - rekla je Dalila.

Tenzija je inače trajala tokom cele emisije, pa je tako nakon ćaskanja o Keljanovićevim skupocenim automobilima, takođe došlo do nesuglasice.

 

 

Dalila je Nikoli rekla da joj izgleda "zbunjeno" i da ne odgovara dovoljno otvoreno na pitanja, na šta joj je Keljanović brutalno odgovorio:

- Šta da pričam otvoreno, pitaš me glupost, da li rentiram auto koji vozim već godinu dana. Da l si bre ti normalna brate?! - rekao je Nikola.

Nedugo nakon emitovanja emisije, Keljanovićevo gostovanje postalo je viralno na društvenim mrežama, a komentari su se samo nizali.

Printscreen

 

"Bravo momak", "Koja legenda", "Restartovao si je", "Nek si joj rekao" - bili su samo neki od komentara podrške Nikoli Keljanoviću.

Ipak, bilo je i onih koji su osudili ponašanje Dalilinog gosta.

"Ja bih ga izbacila iz emisije, dzukac nevaspitani", "Dečko je iznad svega nevaspitan, neobrazovan i prazan. Traži sam medije, a onda vređa. Bez kućnog vaspitanja, poznavanja bon tona, niakda od njega džentlmen" - napisali su pojedini.

ŠOK! NAŠA PEVAČICA UHAPŠENA ZBOG PROSTITUCIJE? Intimni odnos dogovorila u hotelu, policija je uhvatila na delu, ovo su svi detalji

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Cile

06.01.2023 12:11

Kakva voditeljka takva i emisija bravo za momka