"ZNAO JE DA ODLAZI" Milan Đurđević za Alo! o prijateljstvu sa Kalezićem: ČULI SMO SE DO POSLEDNJEG DANA!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Zoran Kalezić preminuo je juče u 73. godini života, nakon duge i teške borbe sa opakom bolešću. Prijatelji, saradnici i poštovaoci njegovog dela okupili su se danas kako bi legendarnom muzičaru odali počast. 

 

Foto: Alo!

 

Najpre je Milena Plavšić kroz suze progovorila o uspomeni na kolegu, a onda je i Milan Đurđević za Alo! rekao po čemu će pamtiti Zorana. 

-Čuli smo se do poslednjeg dana. I ja sam znao šta se događa sa njegovim zdravljem,  a i on je znao. Znao je da odlazi. Družili smo se godinama, imao je želju da uradimo duet, da mu napravim pesmu, a desiće se neka posveta Zoranu sigurno u nekom sledećem periodu. Živeo je život na kvalitetan način i imao široku lepezu onoga što je ostalo iz njega. Pamtiću ga po ljudskoj veličini. Upoznali smo se tako što smo bili na turneji i nisam imao kako da se vratim, a on je odmah rekao: "Ja ću da te vozim". To je bilo potpuno neverovatno. Taj jedan gest me je kupio za ceo život i posle toga smo postali prijatelji. Pevao je pesme dušom i emocijom, i po tome smo bili isti.
Nije bilo važno što imamo različiti stil muzike. Bili su važni samo srce i duša- 
rekao je on za Alo!.

POSLEDNJI POZDRAV KALEZICU U prodavnici Jugotona komemoracija slavnom pevaču, POZNATI SE OKUPLJAJU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading