"SREĆNA SAM ŠTO SAM POSLEDNJIH GODINA U PRAVOM DRUŠTVU" Dara Bubamara progovorila o prijateljstvu sa Cecom: PRELEPO MI JE SA NJOM!
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Dara Bubamara progovorila je o prijateljstvima na estradi i tom prilikom dotakla se svoje koleginice Svetlane Cece Ražnatović i druženja sa njom.

- Stara garda pevača, mislim na staž, Sinan, Džej, Mile Kitić, Ceca, to su ljudi potpuno drugačiji, normalni, a ova neka nova generacija, nova ekipa na estradi ima kvaliteta, ali dosta njih u glavi su već zvezde, a nemaju 10% karijere kao što imaju Ceca i Dara. Ja sam mnoge pevače ispratila, samo zato što sam imala mozga, što sam bila jednostavna, normalna, Bog sve to vidi - rekla je Bubamara u emisiji "Ekskluzivno" i dodala:

FOTO:GO GROCKA

 

- Toliko sam se setila lepih dana, početka, Tašmajdana. Njen koncert na Tašmajdanu, a moj prvi veliki nastup, toliko sam bila srećna, bilo mi je predivno. Toliko sam srećna što sam zadnjih godina u pravom društvu. I privatno sam izabrala ljude koji mi samo prijaju, a sa estrade to je definitivno Ceca. Toliko mi je lepo sa njom, toliko delimo pozitivnu energiju, bukvalno sve što je negativno, sve što me uznemirava, ja odbacujem, ali to je stvarno tako.

Folkerka je istakla da su najveće zvezde najprirodnije i najjednostavnije za svaku vrstu saradnje, dok su novopečeni pevači mnogo "podigli nos" bez pokrića.

NA SAMRTI JE ŽELELA JEDNU STVAR Ružica Sokić bolovala je od Alchajmera, za života je imala mnogo lomova, A DECU NIJE ŽELELA ZBOG KARIJERE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading