ŽIVOT KAO IZ FILMA Otkriveno šta se sve izdešavalo Zoranu Kaleziću, zbog ovoga je morao da ODE!
Foto: ATA IMAGES

Zoran Kalezić, poznati pevač narodne muzike, preminuo je danas usled teške borbe sa karcinomom pluća, a njegov život bio je pun iznenadnih preokreta.

Naime, Kalezić je poslednje dane proveo u svojoj rodnoj Crnoj Gori, a poznato je i da je jedan deo svog života živeo u Americi.

ŽIVOT KAO IZ FILMA Otkriveno šta se sve izdešavalo Zoranu Kaleziću, zbog ovoga je morao da ODE!

Foto: ATA Images

 

Kako je pričao prvi put u Ameriku došao je 1973. godine iako je u ovoj zemlji živeo i umro njegov deda Lazar. Iz velikog poštovanja prema njemu dodao dedino ime Luis (američka verzija imena Lazar) kao svoje srednje ime.

- Moj deda Lazar je došao u američku državu Pensilvaniju u pečalbu, da kopa rudnike kako bi prehranio svog sina, mog oca. Sahranjen je u Americi na Srpsko-crnogorskom groblju u Pensilvaniji. Zamislite kakvi su to ljudi bili, kada je on, posle dve godine boravka u Americi, otišao kao dobrovoljac na Solunski front. Kakav je to bio patriotizam, kakva ljubav prema otadžbini koja više ne postoji. Uzeo sam njegovo ime iz poštovanja prema časnom soluncu koji je ostavio kosti u Americi, a meni putokaz kako da živim! - rekao je Kalezić svojevremeno.

ŽIVOT KAO IZ FILMA Otkriveno šta se sve izdešavalo Zoranu Kaleziću, zbog ovoga je morao da ODE!

 

Printscreen

U Ameriku je došao kako bi, kako je rekao, spasio svoju dušu, prenosili su domaći mediji.

- Lepo je sve to, ali i teško. Jedan deo srca nikada nije sa vama i onda ne možete biti potpuno zadovoljni i srećni. Sve je to neko stalno bežanje - beži od oca i majke, beži u Beograd, beži u Crnu Goru, beži iz Crne Gore... Sada ću tamo doći kao Amerikanac. Ja znam ko sam, gde sam rođen, ali ću poštovati Ameriku koja mi je dala priliku da budem njen umetnik - istakao je on za "Vesti.rs".

KUM ZORANA KALEZIĆA U ŠOKU ZBOG NJEGOVE SMRTI Mislio je da sve ide na bolje, međutim dogodilo se ono NAJGORE

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading