"NEĆU TO DOZVOLITI" Dado Polumenta se javno obratio BIVŠOJ ŽENI nakon što mu je pretila!
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Gostujući u emsiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" na Blic televiziji, Dado Polumenta istakao je da svoja prethodna dva braka smatra greškama.

- Ja sam toliko želeo da imam ženu pa sam onda bukvalno napravio dve katastrofalne greške u životu u tom nekom odabiru i to upravo iz te želje To su bile Ana Marija i Selma.  I onda u jednom momentu baš kada sam pomislio da više nikada... Gde ću sa trideset tri godine ja sad da nađem ženu kao ja, to ni ne postoji... Usput čuješ priče u fazonu, ti ako budeš čekao i birao, nikad nećeš naći- objašnjavao je pevač tada. 

Nakon te izjave, pevačeva bivša supruga, Selma Mekić oglasila se i pevaču uputila brutalne reči. 

blic tv

 

– Neka Dada Polumentu neko obavesti da se od Selme Mekić razveo pre skoro deset godina. I da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno po emisijama, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i decom, i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. I ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i poslednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje. Ja i on svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio znao je koga i kakvu ženu ženi.  Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da možda sam i sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiriam, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvek bila vera, kultura, umetnost i istina. Čuvaj se besa strpljiva čoveka Polumenta i pazi ubuduće šta pričaš, jer ti sigurno neću ostati dužna – napisala je Selma Mekić.

To je navelo pevača da se ponovo oglasi, i objasni da svojom izjavom nikoga nije želeo da uvredi. 

-Želim da se obratim javno, povodom apsolutno nepotrebnih senzacija koje se prave povodom moje izjave u jednoj emisiji. Niti sam koga uvredio, niti koga spominjem ikada igde, osim što odgovaram na pitanja koja su mi postavljena. Jesam pogrešio u proslosti, ali smatram da su to moje greške koje sam ja učinio i time nikoga ne vređam, jer je to sve bio deo MOG života i samim tim imam prava da pričam o tome!

I hvala Bogu pa je sve tako bilo i da sam nakon svega našao osobu koju volim i sa kojom gradim porodicu. Od kada postojim na javnoj sceni, nikada nikog nisam uzeo u usta u lošem kontekstu jer MENI to ne priliči. Možda nekada jesam živeo i ovako i onako, ali SADA živim normalan, miran život i ne želim da dozvolim da se pravi prostor za drame, skandale, nečije medijske pažnje. Stavljam tačku na ovu priču.
Hvala svim ljudima koji su uz mene i prate moj rad-
napisao je Dado na svom Instagramu. 

"KOME TREBA STRES, TU SAM" Zvezda Granda progovorila o bračnom životu: KOD NAS JE TO UVEK ZNAK PITANJA

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading