"NIJE NAM BILO LAKO" Marija Karan progovorila o novom dečku, EVO KADA JE I GDE POČELA NJIHOVA LJUBAV
Alo

Marko inače ima sestru Mariju koja je udata za kapitena fudbalske reprezentacije Crne Gore, Stevana Jovetića, a njih dvoje uplovili su u bračnu zajednicu 2020. godine kada su organizovali intimno venčanje u krugu porodice, kumova i najbližih prijatelja u prelepoj sali opštine grada Monaka, blizu "Prinčeve palate“. Svečana ceremonija održana je tada na francuskom i engleskom jeziku.

Iako su oboje iz Podgorice, Marija i Stevan su se upoznali u Londonu, na večeri sa zajedničkim prijateljima, u periodu dok je Marija studirala, a Stevan igrao u "Mančesteru“, o čemu su i javno pričali.

- Bilo je puno putovanja, železničkih stanica i aerodroma, za praznike i vikende. Nije nam bilo lako da uskladimo obaveze, ali smo cenili svaki zajednički trenutak, maštajući o vremenu kad ćemo stalno biti zajedno. Imali smo puno uzajamnog poverenja i bili velika podrška jedno drugom - ispričala je Marija.

- Stevan me je osvojio šarmom i duhovitošću. Kad sam ga bolje upoznala, shvatila sam da se iza dečačkog osmeha krije ozbiljan, vredan i dobar čovek. Postali smo životni partneri, ali i prijatelji koji se poveravaju. U Stevanu vidim sve karakteristike osobe sa kojom želim da provedem život. Imponuje mi što ga cene, ne samo kao fudbalera, nego i kao čoveka. Takav status ne dolazi sam od sebe, nego se zavređuje.

- Marija je od onih osoba koje vam poklone svoje srce, a ne očekuju ništa zauzvrat - govorio je Stevan.

Kako izgleda njihova svakodnevica otkrio je Stevan jednom prilikom.

- Ustajemo rano i zajedno počinjemo dan. Marija sprema zdrav doručak, posle čega svako ima svoje obaveze. Kada smo zajedno, učimo francuski, obilazimo interesantna mesta kojima Azurna obala obiluje, a period od marta do novembra je fantastičan. Često imamo goste, družimo se sa dragim ljudima. Ako se ukaže mogućnost, uvek rado skoknemo do Crne Gore. Dolazimo i u Beograd, gde živi moja sestra - govorio je Stevan, pa dodao:

- Od prvog trenutka našeg poznanstva, na skoro 2.000 kilometara od mesta u kome smo rođeni, oboje smo znali i osećali da je to - to. Vreme je potvrdilo osećaj. Nadamo se i radićemo na tome da nam brak bude pun sloge, ljubavi, poverenja i razumevanja, jer smo svesni da to ne dolazi samo od sebe. Tako sada funkcionišemo i mislimo da ćemo i ubuduće. Prinova nam stiže u martu. Malo je reći da smo uzbuđeni. Čeka nas novo, uzbudljivo poglavlje života. Spremni smo da ga čitamo i živimo zajedno.

Da podsetimo, u domaćim medijima nedavno je odjeknula vest da je glumica Marija Karan uplovila u romansu sa Markom Gvozdenovićem, sinom crnogorskog političara Branimira Gvozdenovića. Njih dvoje proslavili su Novu godinu zajedno u jednom elitnom restoranu, a nisu se libili ni da razmenjuju nežnosti pred prijateljima i gostima, pa je tako isplivala fotografija na kojoj se ljube.

Inače, novi dečko Marije Karan takođe ima brak iza sebe, on se na leto 2022. godine oženio, a glamurozna svadba organizovana je tada na plaži Galija kao i u hotelu Hilton. Gala proslava okupila je više od 300 zvanica među kojima i veliki broj političara, uticajnih i moćnih ljudi iz svih zemalja bivše Jugoslavije.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading