SMRŠALA DESET KILOGRAMA Jellena otkrila uz pomoć koje dijete se stesala, OVE NAMIRNICE SU JOJ STROGO ZABRANJENE
Kristijana Ćaćić

Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, odlučila je da probuši kašiku kad joj je odeća postala mala.

- Stilista mi je rekao da više ne mogu da uđem ni u jednu haljinu i tad mi se upalila crvena lampica da moram da skinem kilograme. I sestra od tetke, koja je filmski producent u Americi, rekla mi je da moram da izgubim 10 do 15 kilograma jer bih u Holivudu s ovom kilažom bila zaboravljena. Iako mi nismo Holivud, ja sam javna ličnost i trebalo bi lepo da izgledam - priča Jellena i dodaje da je potražila stručnu pomoć:

- Krenula sam od nutricioniste, jer je najbitnije redukovati ishranu. Prva dva meseca morala sam da izbacim sve što je nezdravo - gazirano, slatkiše, hleb, pivo, vino... Za doručak sam jela pahuljice, za ručak ćuretinu ili biftek, a za večeru ribu.

Posle određenog vremena pevačica je mogla malo da se opusti:

SMRŠALA DESET KILOGRAMA Jellena otkrila uz pomoć koje dijete se stesala, OVE NAMIRNICE SU JOJ STROGO ZABRANJENE

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Posle dva meseca promenili su mi ishranu, pa sam utorkom mogla da pojedem parče pice i čizkejk. Kao i crveno meso, ali ne često. Većinu obroka sam pravila na pari.

Jellena kaže da joj je trebalo pola godine kako bi postigla željeni izgled.

- S tim režimom ishrane smršala sam deset kilograma za šest meseci, pa sam malo stala jer sam opet jela nezdravu hranu. Ali kada se najedem svega i svačega, onda narednih dana vodim računa o ishrani - priča pevačica i dodaje da je, pored zdrave ishrane, bitna i fizička aktivnost:

Imala je 67 kg, a sada ima 57 kg.

"NEKI I DALJE MISLE DA SE ZOVEM SUADA" Teodora Džehverović progovorila o porukama koje joj je slao Nejmar: POJEŠĆE VAS LJUBOMORA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading