IZBEGAVA JAVNOST Ovako izgleda brat Seke Aleksić, sada je otkriveno u kakvim su odnosima (FOTO)
Foto: Alo

Pevačica Seka Aleksić je dosad u više navrata pokazivala fotografije sa bratom Nedžadom, koji, za razliku od nje, ne voli da se ističe u javnosti.

Seka Aleksić je ranije pričala koliko joj on znači, te koliko su njeni sinovi Jakov i Jovan vezani za njega i koliko se raduju kad ga vide.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Moji! Moj brat jedini - napisala je Seka Aleksić svojevremeno u opisu fotografije na kojoj vidimo kako Nedžad uživa sa Jakovom u porodičnom domu poznate pevačice.

Aleksićeva je nedavno pokazala još jednu sliku brata, na kojoj je zagrljen sa Sekinim sinovima, koja je oduševila njene pratioce.

Pevačica je jednom prilikom pričala o traumatičnim detaljima iz detinjstva, koje je sa bratom prošla zbog oca Milorada.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sećam se dve situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udarao ga je po glavi, da bi se on sklonio sa majke jer ju je tukao - kazala je Seka.

- To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave - dodala je ona tada, da bi se malo potom rasplakala u emisiji "Preživeli".

Komentari (0)

Loading