"IMAM POŠTOVANJA PREMA NJIHOVIM GODINAMA" Mirka Vasiljević progovorila o odnosu sa Vujadinovim roditeljima
ATA Images

Glumica Mirka Vasiljević otvoreno je govorila o odnosu sa suprugom Vujadinom, ali i sa svekrvom Marinom i svekrom Duletom Savićem.

- U našem domu, kada god dolaze neki praznici, prvenstveno se deca raduju jer je to period raspusta i poklona. Koliko god da smo svi u žurbi, jer se u današnje vreme jako brzo živi. Nekako, za praznike se oseća taj mir kada je porodica na okupu.

Mirka kaže da ima veliko poštovanje prema Vujadinovim roditeljima, a nedavno je u jednoj emisiji govorila o njima, što je sve iznenadilo.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Poznato je da mediji vole da naprave bombastičnu vest, gledam na to da je svakoga čuda tri dana dosta. Upravo u toj emisiji gde sam to izjavila, ništa negativno nisam rekla za svoj odnos sa njegovim roditeljima. Na prvom mestu imam poštovanje prema njihovim godinama, ali ih poštujem naravno zbog toga što su Vujadinovi roditelji. Takva sam osoba da želim da u mom privatnom životu sve kockice budu složene. I kada mi neke stvari ne prijaju, imam mogućnost da to otvoreno kažem sa željom da odnos bude bolji, čvršći i kvalitetniji i oni su se sa tim i složili. Imamo jedan zdrav i lep odnos. Oni znaju da kada sam to rekla nisam ništa loše mislila.

Mirka je u intervjuu priznala koju pesmu obavezno naručuje u kafani.

- Jako sam društven tip, volim da izađem na različitu muziku jer mi je i društvo šarenoliko, što ekipa sa folklora, posla ali i iz privatnog života. Ne biram žanr, već samo dobar ritam, bilo strana ili naša muzika. Najdraže pesme su mi one koje nose imena moje dece i uvek se setim njih. Kada sam u kafani, obično takve pesme naručujem.

" TUMOR JE BIO VELIČINE FUDBALSKE LOPTE“ Voditeljka progovorila o teškoj operaciji: NIKO NIJE ZNAO DA SAM BOLESNA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading