OBJAVILA ŠOK FOTKE Ritual usred šume u ponoć, Elena Karić Novu godinu dočekala uz vatru KAO U HOROR FILMU (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Elena Karaman Karić, ćerka kreatorke Verice Rakočević, Novu godinu dočekala uz logorsku vatru sa porodicom i to uz ritual kojim je sve što nije valjalo u prošloj godini zapalila.

- Već mnogo godina u našoj porodici je tradicija da novogodišnji portal dočekujemo uz ceremoniju vatre. Vatra nosi u sebi medicinu rapidne transformacije. Ona otvara put koji nas vodi ka otpuštanju ličnih drama, starih sistema verovanja koji nas sprečavaju da zagrlimo naš puni potencijal i zakoračimo u najautenticniju misiju duše. Srećna Nova godina, dragi divni ljudi, napisala je uz fotografije na kojima se vidi ritualni obred.

Elena je potom sa porodicom organizovala svečanu novogodišnju večeru, a nazdravljalo se uz skupceno vino. Njen dečko, proslavljeni svetski modni fotograf Dušan Reljin upravo je bio zadužen za piće.

Relja je Beograđan s norveškim državljanstvom i stalnom adresom u Njujorku. Njegovo ime dobro je poznato u krugovima svetske javne scene, jer je sarađivao sa prestižnim magazinima i brojnim svetskim zvezdama, poput Mišel Fajfer, Džesike Čejsten, Robeta del Nadža iz sastava „Masiv atak“, Harvija Kajtela, Vilijama Defoa, Eve Longorije, Kim Kardašijan Vest, Džastina Bibera, Igija Popa, Šarliz Teron, Kejt Mos, Džulijan Mur. Sarađivao je i sa Marinom Abramović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading