OGOLILA DUŠU Kaća Živković o prazničnim danima: NE ZNAM KAKAV JE OSEĆAJ BITI SA PORODICOM!
Nikola Todorović/Alo!

Pevačica Katarina Živković sumirala je utiske 2022. godine, te otkrila da vredno radi na velikom projektu i novom albumu. Potom nam se poverila da joj je žao što praznične dane ne provodi sa prijateljima i porodicom, budući da je već sa 15 godina počela da radi i nastupa. 

Najveći bakšiš tokom 2022. godine?

- Neprijatno mi je da odgovaram na ta pitanja, ja više nastupam po klubovima. Dešava se, ali mi je neprijatno da pričam o tome. 

OGOLILA DUŠU Kaća Živković o prazničnim danima: NE ZNAM KAKAV JE OSEĆAJ BITI SA PORODICOM!

Nikola Todorović/Alo!

 

Dakle, ni u 2023. ništa od svadbe?

- Pozdravila te moja mama.

Čiju sliku i dalje čuvaš u telefonu ili novčaniku?

- U novčaniku ne čuvam, ali u telefonu čuvam, ne mogu da ti kažem čiju. Ne pričam o svom privatnom životu. 

Običaji u porodičnom domu za vreme praznika?

Nažalost ili na sreću, godinama radim, šta više od 15 godine nastupam, nijedna Nova godina nije prošla a da sam izašla sa prijateljima. Ne znam kakav je osećaj biti sa porodicom. I ovaj put je tako. Žao mi je što nisam sa porodicom, ali mi je drago kada uhvatim vremena da odem sa njim. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nela

01.01.2023 22:19

Ništa protiv nje , ali bih kao čitalac, majka , volela da se više prostora daje javnim ličnostima , koje su formirale svoju porodicu imaju dete ili decu, koje su čak i mlađe od nje... Srbija nam stari, umire, treba svuda isticati javne ličnosti koje svojim primerom daju podstrek natalitetu i primer ženama da nije sve u fizičkom izgledu, fitnes centrima već da su najlepše žene koje su rodile, i imaju svoj smisao života. Katarina je dobra pevačica, prelepa je, i njen je izbor što u tim godinama nema dece i porodicu, ali mislim upravo zbog zadnjeg popisa stanovništva koji je poražavajući treba isticati javne ličnosti koje su uspešne poput Katarine a uz to imaju svoje potomstvo, kao naprimer Mia Borisavljević, Marijana Mikić, Grujićka, Sevićka, Ana Kokić i druge prelepe i uspešne mame..