OTAC MI JE UMRO ZA DOČEK NOVE GODINE! Potresna ispovest našeg poznatog glumca: USRED NOĆI SAM DOBIO POZIV
Printscreen

Glumac koga je publika zavolela u seriji "Igra sudbine" gostujući u jednoj emisiji osvrnuo se na imanje koje je nasledio od dede, a mediji svojevremeno pisali da je na njemu s

Glumac Milan Bosiljčić otkrio je da nikad neće zaboraviti doček Nove godine kada mu je otac preminuo.

Glumac koga je publika zavolela u seriji "Igra sudbine" gostujući u jednoj emisiji osvrnuo se na imanje koje je nasledio od dede, a mediji svojevremeno pisali da je na njemu sagrađen dvorac.

OTAC MI JE UMRO ZA DOČEK NOVE GODINE! Potresna ispovest našeg poznatog glumca: USRED NOĆI SAM DOBIO POZIV

Printscreen

 

Kako je objasnio, nije u pitanju dvorac, već spomen-zdanje koje je njegov rođak iz Amerike sagradio u znak sećanja na pretke.

Bosiljčić se prisetio i očevih reči o porodičnom imanju.

- Otac mi je celog života pričao o tome i kako je gorelo to kada su ga Nemci spalili. Eto, danas je baš tri godine otkako se upokojio, danas je poseban dan da ga se setim. Provešću i danas dan sa svojom porodicom - rekao je glumac, te se prisetio nemilog događaja od pre tri godine.

- Volim da ugađam sebi u životu. Na prvu loptu asocijacija na doček mi je nemili događaj od pre tri godine kada se desio to sa mojim ocem. Otišao sam za Nemačku, prenoćio i u toku noći su me zvali 31. da se vratim. Tada se sve desilo - prisetio se glumac gostujući u jutarnjem programu na TV Prva.

AMADEUS BEND DOVEO ATMOSFERU DO USIJANJA Nakon uspešnog nastupa u Beogradu, Džaja progovorio za Alo! (VIDEO))

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading