POTPUNO OGOLILA DUŠU Bojana Ristivojević o majčinstvu i ocu svoje ćerke
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bojana Ristivojević iza sebe ima više nego uspešnu godinu. Svega tri meseca nakon porođaja, voditeljka se vratila na male ekrane i Jutarnjem programu koji vodi, a koliko voli svoj posao, može se videti po njenom osmehu i dobrom raspoloženju svakog petka ujutru.

Ipak, za Bojanu je najveća radost u životu ćerka Mitra koju je dobila pre nepune dve godine. Voditeljka je početkom proleća priznala da su se ona i partner rastali dok je još uvek bila trudna, ali kako kaže, bivši partner i ona komuniciraju i imaju dobre odnose zbog naslednice.

Bojana je otkrila koliko se njen život promenio otkako je dobila ćerku, kako će provesti predstojeće praznike, ko joj pomaže u čuvanju malene Mitre, kao i o poslovnim planovima u narednoj godini.

POTPUNO OGOLILA DUŠU Bojana Ristivojević o majčinstvu i ocu svoje ćerke

Foto: Printscreen/instagram

 

- I jedne i druge provešću u krugu porodice, najpre ćemo biti u Beogradu, a potom za Božić idemo u selo, gde će se pridružiti i ostatak familije. Ta okupljanja zapravo daju posebnu draž praznicima. Više puta sam u prošlosti putovala za Novu godinu, sa društvom, partnerom... ali uvek bih u ponoć osetila setu... Nedostajala bi mi porodica. Zato sam odlučila da to više ne radim, sva putovanja i odmore planiram za posle praznika, a ove dane provešću u najvećoj radosti sa onima koje najviše volim.

Da li se Mitra raduje praznicima i poklonima:

Ona se raduje svemu, veoma je veselo dete ali nisam sigurna da je uopšte svesna toga da stižu praznici. U našoj kući, od momenta kada sam je rodila sam se trudila da svaki dan bude poseban, zapravo da svaki dan bude praznik što i jeste.

POTPUNO OGOLILA DUŠU Bojana Ristivojević o majčinstvu i ocu svoje ćerke

Foto: Printscreen/instagram

 

Koliko se tvoj život promenio od kako si dobila dete:

Više puta sam govorila da jednostavno imam utisak kao da je moja ćerka oduvek kraj mene bila... kao da se ništa nije promenilo, osim što osećam da sam istinski srećna kraj nje i što više pažnju ne pridajem nekim malim svakodnevnim problemima... Jednostavno, dolaskom prinove menjaju se i vrednosti i prioriteti.

Šta su tvoje novogodišnje želje:

Nisam još uvek razmišljala o novogodišnjim željama, više sam se bavila zahvaljivanjem Bogu na onome što mi se do sada ostvarilo... Zato sam obazriva i pazim šta želim, jer se nekako pre ili kasnije uvek ostvari, što savetujem i vama - oprezno sa željama. I - vežbajte zahvalnost! Tako se sreća uvećava.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading