LEČILA RANE NA SRCU I DUŠI Sanja Marinković progovorila o najbolnijoj temi
Foto: Printscreen Pink TV

Voditeljka Sanja Marinković u velikom, novogodišnjem intervjuu otvorila je dušu o planovima za 2023. godinu, osvrnula se na aktuelne natpise o svom emotivnom životu u godini na izmaku, prisetila se tuge i bola, osećanja sa kojima se zbog iznenadnog gubitka oca borila i tokom 2022. godine, pa otkrila i kako će i sa kim provesti najluđu noć.

Gde dočekuješ 2023. godinu? Sa kim provodiš najluđu noć?

- Kraj 2022. godine provodim sa Strahinjom i njegovim i mojim prijateljima na sunčanim plažama u Emiratima. Provod, kulinarska scena, atrakcije za tinejdžere, lepo vreme sa ponekim kišnim oblacima čine Dubai jednom od najopuštenijih destinacija za uživanje za sva čula. Iskreno iz Beograda je to jeftina destinacija gde direktnim letom za samo četiri sata iz čizama možete odmah da se preobujete u japanke.

LEČILA RANE NA SRCU I DUŠI Sanja Marinković progovorila o najbolnijoj temi

Printscreen

 

Da li i ti kao mnogi praviš spisak novogodišnjih želja i šta se ove godine nalazi na tvojoj listi prioriteta? Sa kojom životnom odlukom ulaziš u 2023.?

- Jedna sam od onih koja veruje da vredi onoliko koliko drugima može da učini život lepšim. Svojim poslom, izjavama i stavovima sam se trudila da se izborim za prave vrednosti, utičem na svoj, a i rast i razvoj svih koji vole ono što radim, ne mislim samo na emisiju, nego i na projekte koji su vezani za pravilnu ishranu, kreiranje video-programa “ U poverenju sa Sanjom i Jovanom, saradnju sa jednom od najuspešnijih preduzetnica kod nas Nadom Nikolic Kreckovic i kreiranjem brenda “ Alme& S•M”, kao i promociju uspešnih dama koje svojim uspesima u biznisu menjaju sliku Srbije, a nisu na naslovnim stranama. Trudiću se da i u 2023. godni kreiram svoj život po meri svog srca, kao i do sada.

Koje trenutke iz 2022. bi rado volela da izbrišeš da imaš čarobni štapić, a šta bi sebi stvorila da ga imaš, što bi te usrećilo u potpunosti?

- U 2022. godini sam nastavila da lečim rane i na srcu i u duši koje nažalost nikada neće da zarastu, reč je o iznenadnom gubitku mog tate u novembru 2021. Meni je najvažniji mentalni nutricionizam i na vreme sam shvatila da deo porodičnih i ličnih tajni mora da ostane samo za mene, da se ne bih kasnije kajala ili objašnjavala. Verujem da se samo magarac ne menja, a da se svi mi kroz iskustvo i lekcije u ljubavi i životu razvijamo kao emotivno biće. ''Šta radim?'' i ''Koga volim?'' su pitanja koja svakoga dana postavim sebi i onda sve i svakoga posložim na mesto koje zaslužuje. “Svaki put kada ne poslušamo svoje srce, ubrzavamo svoj korak ka smrti'', pisala je pokojna Isidira Bjelica i ja otkucaje svog srca, što sam zrelija, pažljivije osluškujem. Zadovoljna sam i nista ne bih menjala, a bilo bi lepo da se neki fatalan gospodin pojavi i da pobedi.

Najbitnija lekcija koju si naučila u 2022. godini, a odnosi se na posao, ali i privatan život?

- Postoje lekcije i iskustva koja nas uče ili opominju. Ja se trudim da savladam one roditeljske o vaspitanju tinejdžera u Srbiji, jer je najvažnije da mi kao roditelji ne izgubimo svoje dete ili da deca ne izgube nas.

LEČILA RANE NA SRCU I DUŠI Sanja Marinković progovorila o najbolnijoj temi

Printscreen

 

U ovoj godini pisalo se da imaš novu ljubav i da si vrlo srećna i ispunjena u tom odnosu. Da li je to istina?

- Volim da naglasim da ja nisam od onih koja juriša na nečije srce i imanje, jer ove moderne trke kojima se stiže do ljubavi ja ne umem da trčim, ipak sam suviše emotivna i iracionalna. Razni prinčevi su samo prošetali, ali samo komplimentima i udvaranjima učinili moj život lepšim. Nista nije istina o čemu se pisalo i pričalo na tu temu.

Kad bi se ponovo udala, da li bi volela da to bude na nekoj egzotičnoj plaži u najužem krugu ljudi ili maštaš o nekoj gala proslavi?

- Život je suviše kratak da bi ga trošila na pogrešne izbore, kada je reč o ljubavi i muškarcima, a da ne govorim o venčanjima i svadbi. Nisam vam ja odrastala na tim bajkama.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading