UŽIVAM U SVOM POSLU Ceca Ražnatović otkrila kada publika može da očekuje novi album, pa spomenila Marinu Tucaković
ATA Images

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović iza sebe ima jako uspešnu godinu. Velika koncertna turneja koja je trajala čitave godine, žiriranje u Zvezdama granda, Ceca show program koji je osvojio simpatije publike, samo su neki od stvari koje su zaslužne što godinu privodi sa osmehom

Ceca Ražnatović je sada otkrila po čemu će pamtiti 2022. godinu:

- Po divnim stvarima. Mnogo fantastičnih koncerata, "Ceca show" koji je najgledaniji na svim kablovskim televizijama, "Zvezde granda", novi kandidati, nova energija. Suma sumarum, radim sve ono što volim. Svaki čovek sanja da radi ono što voli jer u tome apsolutno dok radi i uživa. Ja imam takvu privilegiju da mi je život dao da mogu da uživam u svom poslu.

UŽIVAM U SVOM POSLU Ceca Ražnatović otkrila kada publika može da očekuje novi album, pa spomenila Marinu Tucaković

ATA Images

 

Ceca je odgovorila i na pitanje o novom albumu:

- (smeh) Naravno da želim novi album jer meni isto zanči kada osvežim repertoar ali znate šta, stvarno ne mogu da spuštam kriterijume nakon svega što sam snimila i kakve pesme imam iza sebe. To će mnogi razumeti, neki neće, ali ja stvarno da pevam neke nebuloze, ne pada mi na pamet. Do sada sam čula preko 200 pesama, problem su mi tekstovi, problem su mi poruke u tim tekstovima, ako išta mrzim to je kada se piše na jedan banalan način. Mene to ne zanima. Velika je praznina u mom životu, ostala sam bez Marine koja je pisala fenomenalno jer je bila genijalna. Svaka njena pesma je imala poruku, imala je suštinu. Mnoge pesme mogu da se svrstaju u poeziju. Ona je za mene i moje kolege napisala preko 7000 pesama i hitova. To je mali problem, ali sa novom energijom ulazimo u 2023. i već sam napravila neke kontakte i treba da odem i čujem pesme, pa daće valjda Bog da se meni posreći i da snimim album.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading