Đani
Foto: Stock/E - Stock

Godina kojoj se približio kraj za porodicu Radiše Trajkovića Đanija, kao i za njega samog, bila je vrlo turbulentna i puna lepih, ali i veoma teških i bolnih trenutaka, sa kojima su se svi stojički izborili, a sad popularni folker, zajedno sa suprugom Slađom sumirao utiske za 2022. godinu.

Naime, poznati estradni par je u novogodišnjem intervjuu otkrio istinu o svom odnosu, prisetio se najtežih momenata i velikih borbi tokom 2022. godine, pa su se osvrnuli i na lepe događaje i veselja u svojoj porodici.

OGOLIO DUŠU Đani priznao da strahuje: SPREMAN DA BATALI PEVANJE ZBOG SLAĐE

Printscreen

 

Mediji su vas često ’’razvodili’’, tako je bilo i u ovoj godini. Kakav je vaš trenutni odnos, da li su ga unuci još više ojačali i otkud uopšte sve te glasine da u vašem braku neke stvari ne štimaju u poslednje vreme?

- Kao što i ptice na grani znaju, ja volim puno da se šalim, tako je i po ovom pitanju. Svako ko nas poznaje, zna i da je moj odnos da Slađom nikad jači. Volimo se, poštujemo, podržavamo jedno drugog u svemu. Ja jako puno radim, pa imam malo vremena za ženu i decu, a Slađa se nada da ću u 2023. godini mnogo manje raditi da zajedno možemo da uživamo sa unucima. Imamo stabilan i jak brak i ništa posle toliko godina ne može da nas poremeti.

OGOLIO DUŠU Đani priznao da strahuje: SPREMAN DA BATALI PEVANJE ZBOG SLAĐE

Printscreen

 

Čini se da je 2022. godina bila prilično ’’unosna’’ za porodicu Trajković. Malo, malo, pa se u medijima pojave snimci sa nekog veselja na kojima te vidimo sa rukama punim bakšiša. Da li planirate da uložite taj novac u neki porodični biznis možda, kupovinu nove nekretnine....?

- Bila je ovo dobra godina za nas! Svako ko puno radi, mora i da zaradi, pa valjda i kada se zaradi i troši se. Mi smo velika porodica, tako da imamo dosta izdataka, ne treba nam ništa, samo da smo svi zdravi. Red je da deca krenu da rade, a da Slađa i ja malo uživamo.

Ova godina će za vas ostati upamćena i po brojnim slavljima u vašoj porodici. Svadbeno veselje sina i krštenje oba unuka. Sve u jednoj godini. Kakvi su utisci sada sa ove distance kada Slađa i ti sumirate sve? Da li vam je konačno srce na mestu?

- Hvala bogu jednom sinu smo pravili svadbu, a drugom ćemo u maju, to je nešto najlepše. Mi smo ponosni roditelji, imamo divnu decu, unuke, samo zdravlje je bitno.

OGOLIO DUŠU Đani priznao da strahuje: SPREMAN DA BATALI PEVANJE ZBOG SLAĐE

Instagram

 

Uprkos brojnim lepim stvarima koje su vam se izdešavale, Slađa je imala operaciju tumora i ugradnju stenta. Sve ste pregurali u jednoj godini – i lepo i ružno. Pravi rolerkoster. Kako ste uspeli da pregurate teške trenutke u porodici?

- Tako je... Bilo je i lepih i ružnih stvari. Mi ružno zaboravimo, lepo pamtimo... Slađa nam je jaka, borbena, okružena ljubavlju i pažnjom, tako da se ružno zaboravi.

Kakvo je trenutno Slađino zdravstveno stanje? Na koji način pomažete svojoj ženi da prebrodi sve zdravstvene probleme, osim skupocenim poklonima?

- Slađa je jaka žena. Kao što znate, ja puno radim, deca su uz nju, a Slađa je jaka žena i ne voli da joj se titra, prosto je takva... Sve što te ne ubije, to te ojača. Tu je i naša ćerka Sofija, koja je uvek uz majku, kao i sinovi, a moja ljubav je čini još jačom.

Kako Slađu služi ’’majbah’’? Vredi li svaku paru?

- Te glasine da sam joj kupio ''majbaha'' su gluposti. Slađa nije u tom fazonu, ona ima ''smarta'' kojeg obožava i ne izlazi iz njega.

Sa kakvim željama i zajedničkim ciljevima ulazite u 2023. godinu?

- Samo da smo svi živi i zdravi i da u Novoj godini budem više sa svojom ženom, da manje radim, da me ne bi stvarno ostavila (osmeh).

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading