BRUTALNO Mirković stao u odbranu Ane Nikolić: Saša Popović je jedna pi**ica!
Printscreen

Saša Popović bio je gost emsije "Show se nastavlja" koja se emituje svakog petka od 22:55 časova na Blic televiziji. On je u otkrio kako je izbacio Anu Nikolić iz studija, tvrdeći da nikada neće biti zvezda.

- Ispričaću vam jednu anegdotu. Bila je 2000. godina ili 2001. godina ne znam tačno kada otvorili smo Grand i radili smo deset albuma odjednom. To je bilo neverovatno. I ja dolazim na termin koji je imala Stoja, ona je tada bila možda i najprodavanija pevačica što se tiče CD i kaseta - priseća se Popović i nastavlja:

BRUTALNO Mirković stao u odbranu Ane Nikolić: Saša Popović je jedna pi**ica!

Miloš Nadaždin, Promo

 

- Uđem unutra i vidim da Rale radi sa nekom pevačicom koju nikada nisam video. Kažem, Rale ajde da radimo, je l' si lud, koja je sada ova pevačica ovde. Ja njoj kažem: 'slušaj ti, daj izađi napolje'. Ona izađe iz kabine i ja joj kažem ma ko si bre ti?! Ona mi kaže da će jednoga dana biti popularna, a ja joj odgovorim: 'Ti nikada nećeš biti poznata, marš napolje' - priseća se Sale Popović.

- Pozvao sam je u Grand šou i ona dolazi i podseća me kako mi je rekla da će biti poznata - prisetio se Saša Popović.

Reagujući na Popovićevo nasilje nad Anom Nikolić, direktor Hype production i Hype tv stao je u zaštitu svoje štićenice Ane Nikolić.

BRUTALNO Mirković stao u odbranu Ane Nikolić: Saša Popović je jedna pi**ica!

undefined

 

- Saša Popović je jedna najobičnija pi*kica koja se sili nad ženama. Propali harmonikaš Popović može samo da pokuša da izbaci Anu iz bilo kog prostora. Baš bih voleo da vidim to ako sme. Čovek koji godinama teroriše decu i žene u Zvezdama Granda je jedna mala maca kad se sretnemo on i ja - rekao je on.

SUPRUGA HALIDA BEŠLIĆA SE MOLI ZA NJEGA Zdravstveno stanje je LOŠE, bolne vesti!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading