OTKRILA SVE Didi J progovorila o odnosu sa sestrom Jelenom Janković: TO JE VELIKA LAŽ
Instagram

Pevačica Dijana Rokvić, poznatija kao Didi Džej sumirala je utiske iz 2022. godine i otvorila dušu o mnogim aktuelnim temama iz svoj poslovnog, ali i privatnog života.

O njenom raskošnom životu i luksuzu se mnogo priča, međutim, Didi sebe ne smatra najbogatijom pevačicom, već malom zvezdom koja je iz Srbije uspela da osvoji Američko tržište i svet. To ističe kao svoj najveći uspeh. Što se skupe garderobe i cipela tiče, nikada nije volela da naglašava šta sve poseduje, to svrstavao kao obavezu koja ide uz njen posao.

Nije operisala ništa na sebi

O njenom fizičkom izgledu i navodnim estetskim korekcijama se mnogo pisalo, a Didi je u šku kada pročita navoda da je "promenila lični opis". Ističe da na sebi nikada nije ništa korigovala, te da je ostala prirodna kakva je bila i pre bavljenja šou-biznisom, te joj je i kilaža čak ista kao u tinejdžerskom periodu.

- Ne znam zašto neko konstantno izmišlja da sam imala estetske korekcije na sebi kad zaista ništa nisam radila. Videla sam neke fotošopirane fotografije na kojima ne ličim na sebe i verovatno je to neko uradio iz zle namere. Svi koji me lično poznaju znaju da sam skroz prirodna - kaže Dijana, koja za sada ne planira na sebi da radi ni botoks, jer kako kaže, nema nijednu boru. 

OTKRILA SVE Didi J progovorila o odnosu sa sestrom Jelenom Janković: TO JE VELIKA LAŽ

Foto: Printscreen Instagram

 

Zdravo se hrani, trenira, ima normalan bioritam i usklađeno spavanje, te neretko dobija komentare da izgleda kao da joj je tek osamaest godina.

Ćerka Dajana više liči na tatu

Sa nasladnicom Dajanom uživa u slobodnom vremenu, ali priznaje da je ona ista tata Danijel. Ono što je Dajana nasledila od mame jesu oči, tepavice, talenat za strane jezike i ljubav prema muzici, modi i šopingu.

- Što se mode tiče zaista se trudim da i to ispratim, uskoro planiram novu kolekciju koju ću predstaviti na NYFW, ako mi obaveze budu dozvolile. Imam dosta planova i uveliko radim na tome. Mnoge svetske zvezde mi traže da nose moje kreacije i oduševljeni su mojim stajlingom, a kada čuju da skoro sve stajinge smišljam sama budu u neverici koliko sam talentovana za modu - otkriva Didi.

Proteklu godinu obeležilo joj je i javno pomirenje sa voditeljkom Jovanom Jeremić, za koju ističe da je divna osoba. Ranije su imale nesporazum jer su bile na udaru pogrešnih informacija

- Jovana je hrabra žena koja zna šta želi i privatno je zaista normalna i jako prijatna, mislim da joj tek predstoji veliki uspeh. Ona ima nešto posebno u sebi i zato privlači ogromnu pažnju javnosti - istče pevačica.

Laž je da ne razgovara sa sestrom Jelenom

O njenom odnosu sa rođenom sestrom, proslavljenom teniserkom Jelenom Janković, kruže razne priče, a jedna od njih je da ne razgovaraju, a Dijana sada otkriva istinu.

- Jelena je oduvek htela da se bavi tenisom, a ja muzikom i modom. Nas dve smo u odličnim odnosima. Složna smo i velika porodica. Laž je da nas dve ne razgovaramo - istakla je Dijana, prenosi Pink.rs.

"TREBA DA SE UVEDE OBAVEZNO SLUŽENJE VOJNOG ROKA" Miloš Biković priznao da bi rado služio vojni rok: LJUDI SU PREVIŠE USMERENI NA TO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading