RAZOTKRIVENO PRAVO LICE LEE KIŠ Bićete u šoku kada vidite, da li je ovo moguće?! (FOTO)
Foto: Printscreen

Lea Kiš, poznata srpska voditeljka, godinama je prisutna na malim ekranima, pa nam se čini da je oduvek izgledala kako izgleda danas. Međutim, Lea je u novinarstvu od 18. godine, a od tog perioda do danas mnogo se promenila.

O tome svedoči i fotografija koja se pojavila na društvenoj mreži Instagram, a koja je nastala pre 32 godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Dugo se spekulisalo da je poznato TV lice imalo mnoštvo estetskih intervencija. Sudeći prema fotografiji, čini se da je Lea podigla kapke, popunila obraze i povećala volumen usana.

- Na sebi skoro ništa nisam radila osim podmlađivanja mezoterapijom - prokomentarisala je Lea svojevremeno, a mnogi nisu poverovali u njenu izjavu.

RAZOTKRIVENO PRAVO LICE LEE KIŠ Bićete u šoku kada vidite, da li je ovo moguće?! (FOTO)

undefined

 

Voditeljka je prepoznatljivo po dugoj plavoj kosi, elegantnom stilu i jakoj šminki, a ispod fotografije su se nizali komentari na račun njenog sadašnjeg izgleda.

"Zašto ljudi misle da su lepši sa lažnim licem", "Sada je sva veštačka", "Sama sebi mama", "Zašto se žene trude da izgledaju kao da im je dvadeset", samo su neki od komentara.

Međutim, šarmantna voditeljka se nije još nikada oglasila povodom ovih komentara, a jedno je sigurno, niko joj ne može reći da izgleda kao da je zašla u pedesete.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ddd

29.12.2022 21:57

Lepa je bila, lepa je i sada, ali problem je u ljubomori i zavisti anonimusa koji ce svakom naci manu krijuci se u svojim sobama i mraku svog nezadovoljstva.