"MORA NEKO DA ČUVA DECU" Ana Ivanović nikad iskrenije o porodici i  braku sa Bastijanom: NA TO SE NAJVIŠE OSLANJAM!
Foto: Printscreen/instagram

Ana Ivanović se pojavila na jednom događaju i otkrila koliko joj na istom znači prisustvo majke, brata Marka i snajke Dragane Džajić.

- Podrška porodice mi puno znači. I dan danas se na to najviše oslanjam. Shvatam koliko je ta ljubav i podrška važna, samim tim se trudim da to prenesem i na svoje sinove - govori Ana za "Blic" i onda otkriva zbog čega se nije pojavio i njen suprug Bastijan Švajnštajger.

- Mora neko da čuva i decu - našalila se teniserka i usput se osvrnula na to što je prošlo šest godina od kada se penzionisala nakon teniske karijere.

Instagram

 

- Ne mogu da verujem koliko leti, dečacice me podsećaju na to. Zaista neverovatno. Ne osećam se tako staro. Neke moje drugarice još uvek igraju, ali zaista sam srećna kako se sve odigralo do sada - napominje Ana i za kraj dodaje da joj je uvek bolna tema meč sa Marijom Šarapovom.

- Prvi meč koji mi je pao na pamet je protiv Šarapove. Zaista sam se osećala spremno za taj meč, međutim, nisam do kraja odigrala tako dobro. To mi je teško palo - zaključuje Ana Ivanović za "Blic".

OVAKVE IH NISTE VIDELI Ceca, Anastasija i Lidija uhvaćene BEZ TRUNKE ŠMINKE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading