DVE GODINE NEMA INTIMNE ODNOSE Tea Tairović o ljubavnom životu: SVIĐA MI SE ŠEST GODINA MLAĐI KOŠARKAŠ!
Printscreen

Tea Tairović jedna je od najpopularnijih zvezda "Granda", a široki auditorijum osvojila je tek sa hitom "Hajde" nakon čega njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

O njenom emotivnom statusu se mnogo spekuliše, a ona je sada otkrila da nema sreće u ljubavi, ali priznaje da joj je za oko zapao jedan poznati košarkaš, čije ime krije.

- Imam simpatiju, reč je o jednom košarkašu kog nikada nisam videla uživo. Reći ću vam samo da je šest godina mlađi od mene i da je to platonska ljubav - rekla je Tea tajnovito.

Iako važi za jednu od najpoželjnijih pevačica, Tea priznaje da je dve godine bez dečka.

Iako nema momka, Tairovićeva mašta o svom venčanju, a volela bi da ima malu svadbu, daleko od očiju javnosti.

DVE GODINE NEMA INTIMNE ODNOSE Tea Tairović o ljubavnom životu: SVIĐA MI SE ŠEST GODINA MLAĐI KOŠARKAŠ!

 

 

- Volela bih da to bude mala svadba daleko od očiju javnosti, na kojoj će biti samo porodica i najbliži prijatelji. Naravno da bih volela da jednog dana budem majka, želim da imam troje dece. Ja sam jedinica i patim zbog toga... Sigurna sam da bi mi u životu bilo lakše da imam brata i sestru.

Tea je nedavno progovorila i o sujeti na estradi, pa istakla da je s njenim uspehom i sve veći broj onih koji jo podmeću nogu na estradi, a neretko je i nazivaju "vrtiguzom".

- Ja nisam nikakav vrtiguz. Mislim da su te koleginice samo htele da budu zanimljive, pa su me tako prozvale. Bavila sam se plesom dugo godina, pa sam tek onda postala pevačica - priča folkerka.

Tea će u novogodišnjoj noći nastupiti u jednom prestoničkom hotelu, i to sa Kaćom Živković i Jovanom Perišićem. 

Na Instagramu je prati mnogo ljudi, a pored fanova ima i onih koji je uznemiravaju.

- Čula sam da je uhapšen manijak koji je progonio Anastasiju Ražnatović i drago mi je zbog toga. I mene stalno maltretiraju na društvenim mrežama, ali se ne potresam, samo ih blokiram i izbrišem poruke. Na nastupima imam obezbeđenje da me odbrani kad je neko navalentan - poručila je.

PAPARAZZO Jovana Jeremić u brusu i tangama, VODITELJKA POKAZALA PREVIŠE (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading