EVO U KAKVOM JE STANJU GOCA BOŽINOVSKA Pevačica doživela HOROR, njena ćerka se hitno oglasila (FOTO)
Printscreen

Pevačica Goca Božinovska je ove godine preskočila snimanje novogodišnjih programa, a kako kaže u tome ju je omelo zdravstveno stanje.

Kako kaže, razbolela se pre snimanja, pa nije bila u stanju da ustane iz kreveta.

EVO U KAKVOM JE STANJU GOCA BOŽINOVSKA Pevačica doživela HOROR, njena ćerka se hitno oglasila (FOTO)

Alo

 

- Pao mi je imunitet, teško sam se razbolela jer imam konjuktivitis, gnojnu anginu i temperaturu. Čak sam i glas izgubila od kašlja. Bila sam u Kraljevu na slavi kada mi je pozlilo, pa sam završila u Hitnoj! Kola nisam mogla da vozim, drugarica me vratila u Beograd. Zbog zdravstvenog stanja sam morala da preskočim snimanja novogodišnjih programa, nadam se da se organizatori neće naljutiti na mene, ali ja iz kreveta nisam mogla da ustanem - rekla je Goca Božinovska.

Ona je navela da i dalje pauzira sa nastupima, ali da planira uskoro da se vrati.

- Od kada je krenula korona uopšte ne nastupam, imala sam i ružnih i lepih događaja u porodici i potreban mi je bio mir i odmor. Sada očekujemo još jednu bebu, snajka Bojana treba da se porodi u januaru i ja ću biti tu da im pomognem. Onda mi je u planu da tamo na proleće snimim nešto novo i onda da se vratim na scenu i krenem ponovo da nastupam. Krećem u akciju što se kaže, jer do inostrane penzije koju plaćam imam još nekih šest godina da čekam - rekla je Goca.

EVO U KAKVOM JE STANJU GOCA BOŽINOVSKA Pevačica doživela HOROR, njena ćerka se hitno oglasila (FOTO)

undefined

 

Podsetimo, Goca je nedavno i zadobila povrede ruke, zbog čega joj je stavljen gips.

- Prošle godine sam se okliznula i pala ispred jednog kozmetičkog salona. Od tog trenutka počeo je da me boli prst, ali sam otišla na more. Međutim, tamo mi je verovatno prijala morska voda, pa nisam toliko osećala bol. Kad sam se vratila bila sam u frci oko svadbe i nisam otišla kod lekara - rekla je Goca i dodala:

-Zadnjih dana, kako je zima, hladno je, ja nemam mnogo obaveza, uveče kad krenem na spavanje osećam ogromnu bol. Nisam mogla da zaspim od bolova. Uradila sam sve moguće analize, međutim, sve je u redu, sve dok mi nisu pronašli da su se razmakle sitne koščice, koje, srećom, ne drže šaku - rekla je ona za Republiku nedavno.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading