BRUTALAN RAT POZNATIH TIKTOKERA Žestoke optužbe i prozivke, a Keni Blondi ŠOKIRAO OTKRIĆEM "Radun se bavi PROSTITUCIJOM"
Foto: Printscreen

Društvena mreža TikTok danima unazad je poprište žestokog sukoba između tiktokera Kenija Blondija i Raduna Bakića, influensera iz Crne Gore.

Ovih dana se dešava pravi rat, a pomenuti glavni akteri iznose međusobne ozbiljne optužbe, uvrede i prozivke, a pratioci su podeljeni što se tiče podrške.

BRUTALAN RAT POZNATIH TIKTOKERA Žestoke optužbe i prozivke, a Keni Blondi ŠOKIRAO OTKRIĆEM

 

 

Naime, Keni je otišao korak dalje i javno isprozivao Raduna, a tom prilikom tvrdi da se on bavi prostitucijom, te je shodno tome izneo niz optužbi i uvreda na njegov račun.

- Velika je razlika kada te ljudi vole i primete, stave na naslovnice novina zbog tvoje harizme i kada zgaziš na crveni tepih jer si po**dlao... Neko ko ima harizmu pregažene mačke i robusnu građu nikada neće biti zvezda. Ne menja činjenicu da se on bavi prostitucijom po Crnoj Gori i Dubaiju. - naveo je Keni između ostalog, a ovo je inicijalno rezultiralo lavinom reakcija i komentara pratioca na TikToku.

BRUTALAN RAT POZNATIH TIKTOKERA Žestoke optužbe i prozivke, a Keni Blondi ŠOKIRAO OTKRIĆEM

undefined

 

Da ne žele da zakopaju ratne sekire bilo je jasno onog trenutka kada je usledio odgovor Raduna Bakića, u kom je on istakao da je Keni njegova kopija i da mu je prioritet da liči na njega, a tada je i uporedio svoja i njegova izdanja, koja po svemu sudeći jesu identična.

BRUTALAN RAT POZNATIH TIKTOKERA Žestoke optužbe i prozivke, a Keni Blondi ŠOKIRAO OTKRIĆEM

 

 

- Ali biti ja.. nije jeftin hobi. - naveo je Radun i iskoristio priliku da istakne isproziva kolegu tiktokera na račun kopiranja odevnih kombinacija i izgleda.

I po svemu sudeći, ovo nije kraj. Među tiktokerima se sada uveliko raspravlja o tome koja strana je u pravu, a i po svemu sudeći, njih dvojica ne žele da stave tačku na žestok sukob, a kako će se sve odvijati, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu.

ŠOKANTNO KAKO IZGLEDA 31. GODINU STARIJI SUPRUG VODITELJKE "SLAGALICE" Javnost u neverici, moćnik koji vlada iz senke, a evo i čime se bavi (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading