GODINA PUNA DVOJKI  Ljubavi, razvodi i rijaliti razdori
Foto: Shutterstock

Neki numerolog bi sigurno stručno mogao da objasni broj koji je sačinjen od čak tri dvojke i jedne nule, ali pošto mi to nismo, mi ćemo 2022. godinu posmatrati iz drugog ugla. Naš pogled na nju pada iz VIP lože koja gleda na scenu domaćeg šou-biznisa. Tokom 365 dana pomno smo pratili aktere predstave koja se zove javni život, a posebnu pažnju obraćali smo na dešavanja iza kulisa koja zapravo određuju radnju na estradnim daskama. Predstava koju smo gledali u 2022. godini bila je i dramatična i melodramatična, nekada monodrama, najčešće komična, ponekada romantična, često skandalozna, a na momente i tragična. Pred vama su najupečatljivije scene iz ostvarenja koja su se u protekle 52 nedelje sama pisala i režirala, a VIP redakcija Alo! novina i portala alo.rs želi vam srećne novogodišnje i božićne praznike.

Sveto trojstvo - Milica, Tea i Prija

U muzičkom smislu u godini za nama desila se ozbiljna smena generacija. Vrh muzičkog trona dele Tea Tairović, Milica Pavlović i Aleksandra Prijović. Sve tri mlade dame su izdale novi album, a svoje karijere vode po principu „u se i u svoje kljuse“, što je za svaku pohvalu.

GODINA PUNA DVOJKI  Ljubavi, razvodi i rijaliti razdori

Foto: Printscreen/instagram

 
GODINA PUNA DVOJKI  Ljubavi, razvodi i rijaliti razdori

Foto: Printscreen/instagram

 
GODINA PUNA DVOJKI  Ljubavi, razvodi i rijaliti razdori

Foto: Dejan Briza

 

Senzacija zvana Konstrakta

Punih šest meseci na srpskom šou-biznis nebu sijala je samo jedna zvezda - Ana Đurić Konstrakta. Naša predstavnica na Evroviziji osvojila je peto mesto, a lavor, peškiri i pranje ruku postali su simbol konceptualnog poimanja šou-biznisa.

Konstrakta

Foto: Alo.rs

 

Konstrakta je godinu završila s nagradom za najbolji tekst na Evroviziji 2022. godine, što je za Alo! prokomentarisala rečima:

- Kategorija u kojoj smo pobedili mi je najdraža od svih. Nominovani smo takođe i u kategoriji najbolja koreografija, i bilo bi duhovito da smo tu pobedili, ali zasluženo je pobeda pripala Špancima. Nije loša ni ona kategorija za najbolju frizuru, ali tu nas nisu uzeli u obzir - rekla je umetnica na kraju godine.

 

Svadba bez venčanja i tajni razvodi

Ljubav i sve u vezi s njom vladalo je cele 2022. godine. Glamurozna venčanja imali su: Saška Veselinov i Đorđe Đoković, Bojana Rodić i Mirko Šijan, a oženio se i Mihajlo, sin Šabana Šaulića. Vanja Mijatović imala je svadbu bez venčanja i burme, ali s gostima i kumovima. Pevačica Suzana Jovanović postala je svekrva jer je oženila svog sina Danijela iz prvog braka. Katarina Grujić i Marko Gobeljić su se takođe upisali na listu onih koji su stali na ludi kamen. Radiša Trajković Đani je takođe slavio jer je oženio i svog drugog sina. Mia Borisavljević i Bojan Grujić potpisali su bračne papire nakon 10 godina veze.

GODINA PUNA DVOJKI  Ljubavi, razvodi i rijaliti razdori

MilošNadaždin/BlicTV

 

S druge strane bilo je i onih koji su na svoje brakove i ljubavi stavljali tačke i uzvičnike. Ceca Ražnatović stavila je tačku na vezu s Bogdanom Srejovićem, a po ugledu na nju isto je uradila i njena ćerka Anastasija, koja je ostavila Đorđa i otpočela romansu s fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Od 15 godina mlađeg Uroša razvela se Goga Sekulić. Kraj na svoj brak stavili su i Svetozar Cvetković, Momčilo Bajagić Bajaga i Lazar Ristovski. Iako je slobodna dugi niz godina, u 2022. godini papirološki se razvela i Dušica Jakovljević.

 

Večna im slava

I ova godina je dokazala da je smrt sastavni deo života. Dolazi bez najave, vodi onog ko joj treba, a za sobom ostavlja nevericu i tugu. U 2022. godini ovaj svet zauvek su napustili: muzičar Aki Rahimovski, reditelj Dejan Mijač, pevač Igor Starović, istoričar umetnosti Vidoje Ristović, glumac Branko Cvejić, kompozitor Kornelije Bata Kovač, novinarka Gorica Nešović, reditelj Puriša Đorđević, fudbaleri Miodrag Ješić i Siniša Mihajlović, tekstopisac Milan Radulović Laća i muzičar Masimo Savić.

GODINA PUNA DVOJKI  Ljubavi, razvodi i rijaliti razdori

Foto: Estock

 

Provereni skandalozni ratovi

Čini se da javnu scenu nikada pre nisu potresali skandali kakvi su se dešavali 2022. godine. U okeanu istih pominjemo one najveće i najupečatljivije. Influenser Baka Prase napustio je Srbiju, vratio se u glavni grad i objavio porno-snimak bivše devojke Anje Bla. Veliki skandal desio se između Kaće Živković i Sanje Marinković. Javnu scenu su potresle fudbalska, glumačka i pevačka gej afera. Oko pesme „Provereno“ pravi rat su vodili fanovi Ane Nikolić i Milice Pavlović. Marko Bulat optužen je za nasilje u porodici. Korisnici društvenih mreža kritikovali su Milicu Dabović zato što je otvorila onli fans. Severina se tukla sa svojom rođenom sestrom, a Rada Manojlović je bila jedna od najskandaloznijih osoba o kojoj se svakodnevno pisalo zbog njenih tvitova, kao i o situaciji s fanom koji je blatio njen lik i delo.

GODINA PUNA DVOJKI  Ljubavi, razvodi i rijaliti razdori

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Lažna smrt oca Franje

Zabavni televizijski program obeležio je rijaliti-šou Zadruga. Učesnici koji su i prošle godine skrenuli najviše pažnje na sebe su: Miljana i Marija Kulić, Nenad Macanović Bebica, Maja Marinković, Marko Osmakčić i lažna smrt njegovog oca Franje, Dalila i Dejan Dragojević, Filip Car i Aleksandra Nikolić. Skandale koji su se pleli oko njih više niko, pa ni mi, ne može da uhvati ni za glavu ni za rep.

GODINA PUNA DVOJKI  Ljubavi, razvodi i rijaliti razdori

Foto: Ataimages

 

Seka mama šou-biznisa

Bilo je lepih događaja tokom godine koju ćemo ispratiti za dva dana. Seka Aleksić se na velika vrata vratila u srpski šou-biznis i usput pomirila s Draganom Mirković. Jelena Tomašević je pevala s Bočelijem, a Aca Lukas i Miroslav Ilić su imali velike solističke koncerte u Areni. Jubilej 50 godina rada je proslavila i Zorica Brunclik, a Saša Popović je pevačici Krstinji koja je smršala 80 kilograma platio operaciju viška kože. Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ se posle osam godina vratilo na Pink televiziju.

GODINA PUNA DVOJKI  Ljubavi, razvodi i rijaliti razdori

Foto: Printscreen/instagram

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading